|
|
|||
|
|||
![]()
Απόκτησα πριν 4 ημέρες 2 ακόμη ινδιανάκια .Το ένα όμως πρίν ακόμη το πάρω ήταν πιο ανοιχτόχρωμο από τα άλλα.Τον ρώτησα άν είναι άρρωστο και αυτός μου είπε να μην ανησηχώ.Ακόμα δεν είναι και πολύ κινητικό κια το ραχιαίο πτερύγιό του φαίνεται να είναι κομμένο πάνω πάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
Αφού συμπληρώσεις την φόρμα, πόσταρε και στην σωστή κατηγορία!!!
|
|||
|
|||
![]()
Το ρνυδρείο δουλέυει από τον περασμένο Μάρτιο.Το ψάρι το έχω 4 ημέρες .Το έχω μαζί με 2 σκαλάρια,3 ινδιανάκια,4 χήρες,ι gold gourami1 πλέκο και 8 τιγράκια.Μαζί με τον φίλο μου έίχαμε κάνει μετρήσεις με ph-7.5 kai gh-10.ΔΈΝ εχω οστρακόδερμα.Δεν του έχω ρίξει κανένα φάρμακο γιατί δεν ήξερα τι να του δώσω.Πρίν 2 ημέρες έκανα την τελευταία αλλαγή νερού.
------------------------- Ξέχασα να πω πως το ταίζω τροφή σε φυλλαράκι και αποξηραμένο σκουλίκι. ------------------------- και το θερμόμετρο λέει 27 βαθμούς κελσιου.Αλλάζω νερό κάθε 2 ευδομάδες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη betta-friend : 30-12-07 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα 96 λιτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
1) Πολλά ψάρια σε λίγο χώρο
2) Οι αλλαγές σου θα έπρεπε να γίνονται σε συχνότητα 30% ανά εβδομάδα! Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να εχει ο τεξανος μου? | ikapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-07-06 21:20 |
μαλιστα μμμμμμμμμμμμμμμ ειχαμε δεν ειχαμε το κολησαμε το μικροβιο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 19-01-06 16:52 |
Το Cory μου τα εχει παιξει!!! | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-11-05 23:33 |
Τι έχει το Ραμιρεζάκι;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 15-03-05 02:54 |
Τι επιπτωσεις εχει το πουρι που ξυνεται απο το τζαμι? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-09-03 10:50 |