ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ
Απόκτησα πριν 4 ημέρες 2 ακόμη ινδιανάκια .Το ένα όμως πρίν ακόμη το πάρω ήταν πιο ανοιχτόχρωμο από τα άλλα.Τον ρώτησα άν είναι άρρωστο και αυτός μου είπε να μην ανησηχώ.Ακόμα δεν είναι και πολύ κινητικό κια το ραχιαίο πτερύγιό του φαίνεται να είναι κομμένο πάνω πάνω.
|
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298
Αφού συμπληρώσεις την φόρμα, πόσταρε και στην σωστή κατηγορία!!! |
Το ρνυδρείο δουλέυει από τον περασμένο Μάρτιο.Το ψάρι το έχω 4 ημέρες .Το έχω μαζί με 2 σκαλάρια,3 ινδιανάκια,4 χήρες,ι gold gourami1 πλέκο και 8 τιγράκια.Μαζί με τον φίλο μου έίχαμε κάνει μετρήσεις με ph-7.5 kai gh-10.ΔΈΝ εχω οστρακόδερμα.Δεν του έχω ρίξει κανένα φάρμακο γιατί δεν ήξερα τι να του δώσω.Πρίν 2 ημέρες έκανα την τελευταία αλλαγή νερού.
------------------------- Ξέχασα να πω πως το ταίζω τροφή σε φυλλαράκι και αποξηραμένο σκουλίκι. ------------------------- και το θερμόμετρο λέει 27 βαθμούς κελσιου.Αλλάζω νερό κάθε 2 ευδομάδες. |
Παράθεση:
|
Σε ένα 96 λιτρο.
|
1) Πολλά ψάρια σε λίγο χώρο
2) Οι αλλαγές σου θα έπρεπε να γίνονται σε συχνότητα 30% ανά εβδομάδα! Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο? |
10 μήνες.
------------------------- Για να γελάσουμε λίγο πόσα λιτρα χρειάζονται αυτά τα ψάρια που έχω μαζί.[περιμένω ένα διαστιμικό αριθμό λίτρων.] |
Δεν είναι μόνο τα λίτρα που έχουν σημασία αλλά και η συμβατότητα των ψαριών.
|
Πείτε μου ποια δεν τερειάζουν να τα βγάλω.
|
Και τι θα τα κάνεις ;
|
Θα τα χαρίσω στον πετσοπά ή θα τα ρίξω σε κανένα ποτάμι[για το δεύτερο πλάκα κάνω]:D
|
2 Συνημμένο(α)
Να φωτογραφίες.Το πρώτο είναι ένα απο τα υγιει και το δεύτερο το ασθενές.
|
Είναι αρκετά θολές για να διακρίνω το πρόβλημα!
Κανείς άλλος? |
για να την βγάλω ριθμησα τη ψηφιακή φωτογραφική ΜΗΧΑΝΉ ΝΑ ΤΡΑΒΉΞΕΙ στο 1 μεγκαπίξελ και μετά τη μετέτρεψα.Γίνεται να τραβήξω με 4.1 μεγκαπίξελ και να την μετατρέψω;
|
Δεν έχει να κάνει με την ανάλυση αλλά με το οτι θέλει νεταρισμα!
Αυτό που λες γίνεται! Απλά μετά χρειάζεσε ένα resize. |
Τώρα θα σας δείξω την φωτογρσφική μου εφηία
------------------------- τελικά δεν μπορεσα να κάνω resize κι πεδευόμουν 20 λεπτά .Οποτε αρκεστείτε στις θολές...................... |
Άμα αρκεστούμε εμείς στις θολές δεν θα αρκεστείς εσυ στις απαντήσεις....
|
ρε παιδιά ότι μπορούσα έκανα.τελικά το ινδιανάκι μου χαίρει άκρας υγείας και έχει αλλονήσει όλο το ενυδρείο.
|
με ολα τα αλλα τι εκανες...??
|
τι έκανα;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board