|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα πρόβλημα με 2 ενυδρεία και συγκεκριμένα με την θέση που βρίσκονται οι πρίζες τους.
Είναι σε μέρος που δεν τις φτάνω εύκολα για να σταματίσω το φίλτρο όταν χρειάζετε (κυρίως στις αλλαγές νερού). Γίνετε να βάλω διακόπτη σαν αυτόν που έχουν οι λάμπες για να αναβοσβήνουν; Μήπως θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα η ύπαρξη του διακότη ή η χρήση του; Παρακαλώ θερμά η απάντηση ... σαν να δίνετε πληροφορίες σε νήπιο!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο διακοπτης και το καλώδιο αντέχουν λάμπα 100 watt (και πολλά λεω) τα χρησιμοποιεις ΑΝΕΤΑ...
Δηλαδή πρακτικα, το μονο που πρέπει να προσεξεις είναι το καλώδιο να είναι το κλασικό πλακέ με τα δυο καλώδια... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κόψεις το καλώδιο του φίλτρου για να το προσαρμόσεις, χάνεις την εγγύηση (αν υπαρχει ακόμη...).
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, με πρόλαβε ο accnt. Τώρα σκέφτηκα την πιθανή παρανόηση.
Το θεώρησα αυτονόητο ότι ΔΕΝ θα κόψεις το καλωδιο του φιλτρου... Να βάλεις μια επέκταση με φις (για τη μπριζα) - καλωδιο - διακόπτη - καλώδιο - ντουί (για να συνδεσεις το φιλτρο σου). |
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί που είναι τώρα το φίλτρο σου βάζεις ένα μικρό πολύμπριζο, η μια προέκταση, το οποίο το τοποθετείς σε μέρος που να σε βολεύει και πάνω στο πολύμπριζο βάζεις το φίλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιρνεις ανταπτορες μπριζας με τηλεχειρισμο ...οποτε κλεινεις οποια συσκευη θες με το telecontrol χωρις να σκυβεις και να ψαχνεις
![]() ![]() Ενα τηλεκοντρολ με τρεις ασυρματους ανταπτορες κοστιζει 12 ευρω. Εγω το εχω βαλει στην αναπληρωση ![]() Το μονο προβλημα ειναι μη τυχον εχει την ιδια συσκευη ο γειτονας του διπλανου διαμερισματος οποτε σου κλεινει το φιλτρο οποτε θελει αυτος ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ξερεις ουτε κατσαβιδι να πιανεις, θα παρεις 3 προεκτασεις ρευματος
Πεστου του πωλητη ποσα watt ειναι τα μηχαναματα που θα παιρνουν ρευμα (φωτα, θερμαντηρες, φιλτρα πχ 90W λαμπες 200W θερμαντηρας ,30W φιλτρο). Βαλε τις προεκτασεις σε πολυμπριζακια με διακοπτη* σε μερος που τα φτανεις να τα ανοιγοκλεινεις και αυτα σε ενα master πολυμπριζο χωρις διακοπτη που δινει σε ολα ρευμα και καθαρισες. * μου φαινεται οτι εχω δει μονα φισ ρευματος με διακοπτη (σαν πολυμπριζο με διακοπτη δηλαδη αλλα με μια υποδοχη). Αν βρεις (πρακτικερ ισως) γλυτωνεις χωρο. ![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |
Φίλτρο σε 5-10L ή όχι??? | Maverick | Bettas | 13 | 17-05-07 22:09 |
CO2 σε εσωτερικο φίλτρο | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-06-06 10:14 |
Προτάσεις για Εξ. φίλτρο σε 120λτ. | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 22-02-06 16:16 |
Διαρροή σε εξωτερικό φίλτρο | basilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-01-04 01:35 |