|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και τρεις μέρες τα δυο μου ψαράκια είναι συνέχεια στον πυθμένα!
Τρώνε κανονικά δεν βλέπω (από τα λίγα που ξέρω) κάτι παράξενο επάνω ρους. Κολυμπάνε κανονικά και γρήγορα με το που ακούνε θόρυβο. Είναι φυσιολογικό? Δεν ξανά είχα άλλη φορά ψαράκια για να ξέρω εάν απλά κοιμούνται. Δεν ξέρω τι….ράτσα να το πω? είναι. Χρυσόψαρα μου τα είπαν απλά. Θα προσπαθήσω να βάλω μια φωτογραφία εάν τα καταφέρω να τα δείτε. Ευχαριστώ. Y,s. Δεν βρίσκω τον τρόπο πως να βάλω μια φωτογραφία τελικά
|
||||
|
||||
![]()
για φωτογραφια θα πατησεις εκει που λεει edit κατω απο το κειμενο σου και επητα το κουμπι advanced και απο εκει θα βρεις πως να βαλεις φωτο......
πατας ενα κουμπι που εχει εναν συνδετηρα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και ο ...Θεός βοηθός!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
*Λίτρα *Παραμέτρους νερού ΝΗ3 ΝΟ2, ΡΗ, ΚΗ, GH *Πόσο καιρό έχεις τα χρυσόψαρα σου *Στρώθηκε το ενυδρείο σου πριν τα βάλεις μέσα? Είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν γιατί η συμπεριφορά των ψαριών σου δεν μου ακούγεται και τόσο καλά. Συνήθως τα χρυσόψαρα κινούνται σε όλα τα μίκη και πλάτη του ενυδρείου και ποτέ δεν μένουν συνεχώς στον πάτο. Ελπίζω να καταλαμβαίνεις τι εννοώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μικρέ φίλε Oranda μπορείς να ρωτήσεις το κάθε τί που δεν καταλαμβαίνεις για να βοηθήσουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπων φιλε Οραντα ρωτα οτι θες.... οι εμπειροτεροι εδω ειναι για σενα...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που ξέρω είναι ότι το ενυδρείο είναι aqua star μάρκα
Έχει φωτισμό, φίλτρο και ένα θερμόμετρο Το κουτί έγραφε 56 λίτρα και εγώ έβαλα 45 και γέμισε Για 4 μέρες όπως μου είχαν πει έβαζα βακτηρίδια και έβαλα μετά τα 2 ψαράκια που είναι εκεί δυο μήνες Αλλάζω κάθε Παρασκευή το ένα τρίτο Τα δίνω τροφή έτοιμη φυλλαράκι και από εάν άλλο κουτάκι που είναι σαν στρογγυλές μπίλιες. Αυτά ξέρω δυστυχώς μόνο/ Αύριο θα πάω να αγοράσω αλάτι να ρίξω γιατί δεν ήξερα ότι θέλουν.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ας σώσουμε μερικά ψαράκια. | aafent | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-07 12:23 |
Θερμοστάτης Πυθμένα | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-01-07 12:45 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |
ζωντανά ψαράκια .. πακέτο !! | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-11-05 07:35 |
Τι ψαράκια να διαλέξω? | rtolemeo | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-03-03 19:25 |