|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερει καποιος αν υπαρχει λαμπα για trigon 190 της juwel μεγαλυτερη σε watt χωρις να αλλαζει το μηκος της??? Εχει δυο λαμπες 18watt η καθε μια αλλα δεν επαρκει ο φωτισμος τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος τα βατ ειναι στανταρ συμφωνα παντα με το μηκος της λαμπας....αρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο φοβομουν οτι θα ακουσω κι εγω απλα ηλπιζα σε κατι? θα βρω καποια λυση με καποια πατεντα.... ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν οι λάμπες σου ειναι Τ8 βάλε......... Τ5
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που παρεμβαίνω lasal, από τη στιγμή που το ζητούμενο είναι το περισσότερο φως, γιατί να βάλει Τ5..?
Πιθανολογώ ότι δεν έχει χώρο το trigon 190 για 2ο φωτιστικό, οπότε μπορεί να ξεκινήσει βάζοντας ανακλαστήρες... Και μετά προσθέτει λάμπες... Φιλικά, Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη λυση μου φαινονται οι ανακλαστηρες και πιο οικονομικη.... ξερει κανεις που μπορω να τους προμηθευτω αμεσα σημερα το απογευμα γιατι λογο δουλειας δεν εχω και πολυ χρονο να το ψαξω το θεμα. (ανακλαστηρες ενυδρειου juwel Trigon 190 για 18watt λαμπα) Τα φυτα μου υποφερουν!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cool φωτισμός | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-06-06 18:53 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |
Φωτισμός... | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-03-06 14:45 |
Φωτισμός | Archon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 13:43 |