|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mετά απο 9 μήνες ενασχόλησης με το hobby-τρέλλα που ονομάζεται ενυδρείο, αποφάσισα να σας παρουσιάσω την πρώτη μου απόπειρα. Δεν ζητώ την επιοικεια σας όσο αφορά το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, αλλα την κριτική σας ώστε να βελτιώσω τα λάθη μου και την εικόνα του ενυδρείου μου.
Ακολουθεί σύντομη περιγραφή και φωτογραφίες. Όγκος: 120 λίτρα Κατηγορία: Γλυκού νερού Φυτά: Alternanthera reineckii Anubias barteri var. barteri Cabomba caroliniana Echinodorus Hygrophila polysperma Micranthemum umbrosum .Ψάρια / ¶λλα είδη: Οdessa Barb, SAE, Neon Tetra, Zebra Danio Διακοσμητικά υλικά: 2 ρίζες mopani Φόντο: μια τυπική αφίσα Φωτισμός: 1Χ30 watt Sylavania Grolux, 1X25 watt Arcadia freshwater lamp 1X30 watt Arcadia original tropical lamp Διάρκεια φωτισμού: 12 ώρες Φιλτράρισμα: 1 Χ Eheim 2234 ecco, 1 X Hydor (εσωτερικό 350lt/h) Θερμοστάτης: 1 Χ Jager 150 watt Λίπανση: Ταμπλέτες seachem flourish Παροχή CO2: 3x 2lt DIY φιάλες Coca Cola + διαχυτήρας FERPLAST Παράμετροι: pH: 8.0 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού: 30% εβδομαδιαία Θερμοκρασία: 26,5 βαθμοί |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλη προσπαθεια, μπραβο!
Τα φυτα σου ειναι εμφανες οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση... Αν αλλαζες και αυτο το φοντο βρε παιδι μου με ενα μαυρο χαρτονακι, θα ετριβες τα ματια σου απο τη διαφορα...
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Τα φυτα σου ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση! Να σε ρωτησω ομως κατι, με δυο ριζες και με δυο μπουκαλες CO2 πως και εχεις 8 ΡΗ???
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς το DIY co2 δεν είναι σε θέση να κατεβάσει ιδιαίτερα το PH (απλά η λύση μπουκάλας και controller δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικά εφικτή αυτή την στιγμή). Μετρώντας το PH απο το νερό ύδρευσης στα μέρη μου (Ν. Ηράκλειο) έχω πάρει τιμές απο 8 - 8,5!!!! (τις περισσότερες 8,5 οπότε μάλλον κάτι έκανε).
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ αλκαλικο το νερο της βρυσης σου! Απο ψαρακια σε τι αριθμους τα εχεις; Πως και δεν εχεις μετρησεις για σκληροτητα και NO2 NO3 NH3;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
5 Sae 10 Zebra Danio 2 Neon Tetra (δυστηχώς τα υπόλοιπα τα έχασα απο neon desease) Εμμμ... δυστηχώς έχω αμελήσει να προμηθευτώ test για σκληρότητες... ![]() Οι υπόλοιπες μετρήσεις υπάρχουν... |
|
|||
|
|||
![]()
υπεροχο ενυδρειο τελειο
με κατι..... φερε την αφισα μεσα στο νευδρειο σου..................... ![]() ![]() ![]() δηλαδη βαλε πισω στη αριστερη γωνια μακροστενες μητερες πετρες για να ενωσεις την μια πλευρα με την αλλη κατα την γνωμη μου και φωτισε λιγο μπορστα την δεξια ειναι σκωτεινη ή αν ετσι βγηκε στη φοτο ΥΠΕΡΟΧΑ ΦΥΤΑ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού στην Κρήτη. | kokorass | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 13-01-06 19:58 |