|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρηκα skimmer AZOO με 28 ευρω.Να το παρω;Μη βαρατε!!Ξερω πως ειναι κινεζικο αλλα κι η δικη μου οικονομικη κατασταση κινεζικη ειναι!(επι Μαο...).Θελω και θαλασσινο,τρομαρα μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι απλα τι να σου πουμε ? Δειξε ποιο μοντελο ειναι και για τι ενυδρειο το θες. Εχει γεμισει ο κοσμος σκιμερ ...
![]() Γενικα τα σκιμερ ειναι απλες πλαστικες κατασκευες χωρις ιδιαιτερες συνδεσμολογιες ή πολλα κινουμενα μερη .Υπαρχουν ομως καποιες παραμετροι μεγεθους / διαμετρου και διαταξης/λειτουργιας που κανουν τη διαφορα. Ή μπορει ενα σκιμερ να κανει σουπερ δουλεια αλλα να κανει θορυβο τετοιο που να μην αντεχεται. Ακομα και επωνυμα σκιμερ γνωστων κατασκευαστων δεν κανουν αυτο που υποσχονται ... Η ΑΖΟΟ ειχε κυκλοφορησει καποτε κατι ΜΗ + Τ5 φωτιστικα για θαλασσινα ενυδρεια που η τιμη τους ηταν εξωφρενικη ...τζαμπα εντελως.Καποια αναψαν και καποια οχι ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για δείτε εδώ :
http://www.azoo.com.tw/azoo_en/modul...eview&bkid=229 |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Χριστος κι η Παναγια!! Αυτο ειναι!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα το δοκιμάσεις και δεν κάνει θόρυβο πες από πού το πήρες .
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι περίμενες οτι δεν θα το έβρισκε?
![]() Κατά τα άλλα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού δεν το ξέρω το προιόν. Αλλά και 28 Ευρώ δεν είναι πολλά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα θελει και αντλια ομως ...δεν πιστευω να την περιλαμβανει σε αυτη την τιμη ...
|
|
||||
|
||||
![]() Τη δουλειά μας δεν ξέρουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Το reef του φτωχού (εξοπλισμός) | sps4ever(niktso) | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 15 | 29-10-06 17:09 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |
Αγορά skimmer [help] | Meliteas | Φίλτρανση | 5 | 02-05-06 17:00 |