|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.εχει καποιος απο αυτα τα σαλιγκαρια?υπαρχουν σε μαγαζια?ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι απο τα ειδη που οι πιο πολλοι (αδικως) τα βλεπουν με μισο ματι!!!!
Ολο και καποιος θα εχει ομως να σου δωσει μερικα... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ποσα θες??? ![]() ![]() Χθες το βραδυ πεταξα καμια πενηνταρια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
|||
|
|||
![]()
σου στελνω το τηλ μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 50άρι μου έχω 3.687 από δαύτα και μούχουν σπάσει τα νεύρα! Να φανταστείς, ο βυθός αποτελείται από 3.125 πετραδάκια... Τα άτιμα, είναι πιο πολλά από τα χαλίκια!!! Αφού βλέπεις το υπόστρωμα να κινείται!!!
Αμα θέλεις σου δίνω κι εγώ, λίγα όμως για να μην χαλάσει η ισορροπία του πράγματος... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()