|
![]() |
#1 |
Τα ml στα φιαλίδια της SERA
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά καλημέρα,
Διάβασα παλαιότερα posts στο Forum που αναφέρουν ότι όσοι κάνουν tests νερου με τα σετ υγρών tests της SERA είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν σύριγγα για την σωστή δοσολογία του νερού σε σχέση με τα ml που χρειάζονται για το κάθε test. Είναι όντως έτσι τα πράγματα? Υπάρχει διαφορά στα ml των φιαλιδίων της SERA με τα πραγματικά ml μιας σύριγγας? |
|
Εμφανίσεις: 8954
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, έτσι είναι. Τα 5 ml της sera είναι κάτι λιγότερο από 5ml. Ας πούμε 4,8ml.
Αν και δε πιστεύω αυτό να δείναι σοβαρή διαφορά στις μετρήσεις. Εγω πάντως χρησιμοποιώ σύρυγγα.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το επιβεβαιώνω κι εγώ και σου συνιστώ σύριγγα. Ωστόσο αν δεν θες να πάρεις σύριγγα "τσίμπα" το ένα νύχι παραπάνω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι υπαρχει διαφορα τα τρια ml στο φιαλιδιο ειναι δυο με συριγκα τωρα μετραγα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ σύριγγα χρησιμοποιώ και για καλύτερη ακρίβεια και για ευκολία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
οταν γεμισω 2 ml με την συριγκα, η σταθμη του νερου φτανει ακριβως μεχρι την ενδειξη των 3 ml στο φιαλιδιο
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαφορα του sera nitrivec me to sera bio nitrivec | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 30-12-10 21:52 |
Sera Fil 120 | john922 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-11-09 09:17 |
Sera artemia mix | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-09-08 13:30 |
controller sera | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-08-08 23:35 |
sera omnipur | iliastra | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 26-06-08 15:02 |