|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους,
Εδώ και μια εβδομάδα παρατήρησα ότι σε μερικά απο τα φυτά μου στο μεγάλο ενυδρείο αναπτύχθηκε μια μαύρη άλγη γύρω απο τα φύλλα. Πως μπορώ να την αφαιρέσω? Τι πρέπει να κάνω? Τα φυτά μου είναι πολύ καλά σε εμφάνιση..έχουν γίνει τεράστια..γέμισαν το ενυδρείο έχουν γίνει ύψος 120 εκατοστά και γέμισα λουλλούδια. Τα φυτά που έκανα κάτι άσπρα λουλλουδάκια έκανα κάτι τεράστια φύλλα και έφτασαν στο καππάκι του ενυδρείου. Υπάρχει περίπτωση να έχει αυτό καμία σχέση με το φως..αφού σε κάποια σημεία κρύβουν το φως τα φύλλα? και κάτι να γίνετε με αυτή την εμφάνιση άλγης? Περιμένω με ανυπομομησία την βοήθεια σας. Σε λίγο θα σας στείλω και φωτο..για να δείτε τι εννοώ. Ευχαριστώ Νόνη
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρύπες στα φυτά μου και άλγη | Meliteas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 14-07-06 08:31 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Πως Φυτεύουμε τα Φυτά ; | AngleV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 10-11-05 14:12 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |