|
|
||||
|
||||
![]()
το καλύτερο ντοκιμαντερ που έχω δει για ψάρια της λίμνης Tanganyika.
αποτελείται από 7 μέρη και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο να το δείτε ![]() όποιος θέλει να βοηθήσει τον πορτογάλο με την ψήφο του στο τελευταίο ποστ αναφέρονται πληροφορίες. http://www.cichlid-forum.com/phpBB/v...?f=10&t=248929 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω γρηγορο ιντερνετ εδω οποτε τα ανοιξα ολα να φορτωσουνε, αλλα εκτος απτο πρωτο τα υπολοιπα ειναι private video, πρεπει να κανω εγγραφη λογικα...ξεκινησα το πρωτο...ενδιαφερον!!
![]() ------------------------- ακυροοοοοοοοοο............οι κωδικοι διπλα στα λινκς... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 19-09-12 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε μου ζήτησε εγγραφή.
σε κάθε βιντεο βάζεις τον κωδικό (είναι ονόματα από τους πρωταγωνιστές ![]() ........................................ το πρώτο επεισόδιο είναι εισαγωγή και γιαυτο τόσο αργό στην πλοκή του, στην πορεία γίνεται χαμός...... |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο το πρώτο βίντεο με αφήνει να δω...τα άλλα 6 είναι private...
![]() -----------άκυρο και από εμένα--------- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() σου δινει τους κωδικους.... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ενδιαφερον μεχρι τωρα!!!! Ειμαι στο part 3. Πραγματι το 1 ηταν λιγο zzzz....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανες συμπεριφορές αυτά τα ψαράκια.Πρώτη φορά βλέπω να φυλάγονται οι γόνοι από άλλα ψάρια εκτός των γονιών τους.Φοβερό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bασικα πολυ χαιρομαι που ετυχα να το δω αυτο το βιντεο. Τα ειδα ολα ενα ενα, πραγματι απιστευτες συμπεριφορες, και οντας αρχαριος μπορω να πω οτι μαλλον υποτιμησα ΠΟΛΥ τις ικανοτητες και νοημοσυνη των ψαριων, και ειδικα αυτων των συγκεκριμενων. Απιθανες εναλλαγες συμπεριφορας!!
ΥΓ επισης δεν μπορω να μην σχολιασω ποσο πρεπει ναχει λιωσει ο δημιουργος αυτου του βιντεο για να το φτιαξει, μεχρι και οταν πεταχτηκε εξω απτο νερο το ψαρι εκει ηταν, πρεπει να ριζωσε μπροστα στο ενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα multies δημιουργούν αποικίες και όλα τα μέλη της αποικίας συνεισφέρουν στην προστασία της.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ντοκιμαντερ Ευρωπαικων Ψαριων | kwstas_original | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 0 | 29-07-10 20:53 |