|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι γεγονός!! Κινέζος εχω γίνει...
![]() ![]() To τελάρο, Οι πατούρες για να κατσει πανω, Το ενα μέρος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-10-08 στις 08:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω αυτη τη φορά να είναι καλύτερες οι φωτό.... Προσπάθησα τουλάχιστον αν δείξω κάποιες λεπτομερειες....
![]() Μένει τώρα το ηλεκτρολογικό κομμάτι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 28-10-08 στις 08:46 |
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε φιλε
![]() ![]() ![]() οχι απλα καλο παρα πολυ καλο μου αρεσει γιατι εχεις προσεξει λεπτομεριες οπως οι βιδες να μην ειναι στην τυχη αλλα σε μια σειρα εαν δεν ειναι ανοξειδωτες οι βιδες βαλε σιλικονη απο την κατω μερια γιατι αλλιως θα σου σταξουν σκουρια μεσα στο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!οντως παρα πολυ καλο.τελικα το μαυρο πλεξι δειχνει πολυ.
ποσο κοστισε το project περιπου? |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου νεοοο!!!!!
για αλλη μια φορα...απαιχτος!!! τον αδριαντα σε ποια περιοχη τον θελεις?? ![]() δεν ειναι λιγο να ξεσηκωνεσαι να πηγαινεις οπου σου πουν κουβαλωντας και τα εργαλεια σου...να παιδευεσαι να κανεις προσεγμενη δουλεια..(να σε εχουν ζαλισει απο ενα μηνα πριν στα τηλεφωνα)...και αμοιβη σου να ειναι μονο η ηθικη ικανοποιηση.... εμεις που εχουμε καπακια σου θα κανουμε "neo fan club"!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ !!!
Ολα πολυ αναλυτικα . Αν ειναι μια εικονα χιλιες λεξεις εδω τι πρεπει να πουμε ? Τελικα εισαι και εσυ Μαστορας.- ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ή δουλειά είναι απλά εκπληκτική.
Ο ανακλαστήρας από τι είναι φτιαγμένος και πόσο κόστισε. Επίσης πώς τον στήριξες πάνω στο καπάκι? |
|
||||
|
||||
![]()
Τον στήριξε με τις ίδιες βίδες που έβαλε και τα Ωμέγα κλιπς. (2 σε 1 ο μαστοράκος μας)
![]() Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο: 1) Το plexy όταν είναι αναμένα τα φώτα παραμένει αδιαφανές ή περνάει το φως από τις λάμπες ? 2) Σε ματ ή αμοβολλημένο υπάρχει ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
που εισαι ρε μαστορα?? ο κοσμος εχει αποριες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 01-05-08 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω κυριοι το επιασα και στα χερια μου και το ειδαν το ματακια μου απο κοντα εινα ενα αριστουργημα μπραβο Νεοκλη ειναι τελειο φιλε θα σε προτιμησουμε αν θα χρειαστη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω σε σενα θα το φτιαξω το επομενο μου καπακι για αυτο μην κουραστεις πολυ απο τις παραγγελιες...
Ουτε εργοστασιακα να ηταν ρε κολλητε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Νεοκλη. Παντα μερακλης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέσπασε με τα καπάκια Νεοκλή γιατί σε λίγο θα κολλάς μόνο sump και θα φτιάχνεις υπερχειλήσεις
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!
Σόρρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλά έλειψα για Πρωτομαγιά ενα διήμερο!!! ![]() halvas το Plexi ειναι τελειως αδιαφανες ακομη και οταν αναψουν τα φωτα... Φουλ μαυρο...!!! Σε ματ πρεπει να εχει δεν ειμαι σίγουρος ομως.... Ο ανακλαστήρας ειναι απο μαγαζι με ηλεκτρολογικά... παει με το μήκος η τιμη του... 8 ευρω το μετρο αν θυμαμαι καλα.... |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο, κ παλι μπραβο!!!
το επομενο προτζεκτ ξερεις πιο είναι ε...? ![]() για ποιον ηταν αυτο?
|
|||
|
|||
![]()
http://i180.photobucket.com/albums/x...s/DSC02571.jpg
Tι είναι αυτό και πως το ζητάμε? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι μεντερσεδες απο πλεξι, κ κολλανε κ αυτα με χλοροφορμιο...
|
||||
|
||||
![]()
μεντεσεδες απο πλεξι γκλας...στα καταστηματα που αγοραζεις το πλεξι....ετσι ανοιγοκλεινει το καπακι..
τασουλη πιασε κοκκινο...
|
|||
|
|||
![]()
Νεοκλη μηπως να βλεπαμε για κανενα κρεμαστο?
![]() ![]() Εχω πήξει να κοιταω για κρεμαστα αυτες τις μερες και δεν μπορω να βγαλω ακρη.Για να τα πουμε λιγο απο κοντα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα Νεοκλη made in China !
πολυ καλο...... |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά ρε φίλε είσαι κρυφό ταλέντο εσύ...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω καπάκια ΤΩΡΑ!!!
Τα συγχαρητήρια μου φίλε μου... Είσαι και ο πρώτος μάστορας...!!! Θα μου πείτε λογικό είναι αφού είσαι γραμμένος και στο REEF team!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Νεοκλη.....
Απιστευτος...αντε να δω τον παλιομιζ ποτε θα του μαθετε να στρίβει κανα κατσαβίδη.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Neokli συγχαρητήρια! Τρέμει η καρέκλα του παλιοVasilaki!!!! Αυτός πλέον το μυαλό του όλο σε ταξιδάκια το έχει! Καλά την πάει τη ζωή!
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το ειδα!! Μπραβο Νεοκλη!! Πολυ καλη δουλεια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο, μπράβο! .. τους μεντεσέδες αυτούς, που τους βρίσκουμε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο το μαγαζί που έχει και τα πλεξυ...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια.
μπραβο! επαγγελματιας ομως,χωρις προχειροδουλειες. συγχαρητηρια ------------------------- ερωτηση στις λαμπες βαζεις αδιαβροχα ντουι κ εχεις το μπαλαστ κ το σταρτερ εξωτερικα τοποθετημενο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fitilakias : 07-05-08 στις 17:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δειξε καμια φωτο απο το ballast; ειναι ηλεκτρονικο;
που το τοποθετεις εξωτερικα; δεν υπαρχει κινδυνος να περασει καποιο μικρο παιδι και να βαλει χερι; ειδικα τα ηλεκτρονικα ειναι αρκετα μακρια (σχεδιασμενα για να μπαινουν αναμεσα απο τις λαμπες) και δυσκολα χωρανε σε καποιο κουτι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
DIY καπάκι ενυδρείου/φωτισμός | PeLeCaN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-02-08 00:41 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Φωτισμός σε DIY καπάκι | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 12-11-05 18:41 |