|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πως την καθαριζουμε ακριβως!!την εχω ελεγχει με υδροχλωρικο οξυ ειναι οκ αλλα τι αλλο κανουμε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ήταν απο περιοχή που περνάνε πολλα αυτοκίνητα, π.χ. διπλα απο το δρομο δεν ξέρω κατα ποσο θα ήταν ασφαλές να την χρησιμοποιήσεις γιατι ισως εχει εμποτιστει με διαφορα...
Αλλα λες οτι ειναι απο το βουνο οποτε τετοιο πρόβλημα δεν θα έχεις. Αμα θέλεις μπορεις να τις βράσεις μια φορα και να τις ξεπλυνεις. Αλλιως με ενα ξεπλυμα να φυγουν οι λασπες και να περναει καθαρο το νερο!
|
||||
|
||||
![]()
τις εχω βαλει σε μια λεκανη με νερο και λιγο χλωρινη!!!μηπως πρεπει να τις βγαλω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν πειράζει. Απλα μετά πρεπει να τις ξεπλύνεις πολύ καλα, πολλες φορες ωστε να φυγει όλη η χλωρίνη. Τις χρησιμοποιείς οταν δεν μυρίζουν αλλο. Αμα θελεις οταν τελειωσεις το ξεπλυμα μπορεις να τις βαλεις σε λιγο νερο με 2πλή δόση αντιχλώριο.
|
||||
|
||||
![]()
να τις αφησω μερες μεσα στην χλωρινη η μια μερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αστες κανα 2 ωρες στη χλωρινη
ξεπλυνετες καλα με νερο και βαλε πενταπλη δοση αντιχλωριο και αστες μεσα κανα 2 ωρες επανελαβε σε καινουριο νερο και την ιδια δωση αντιχλωριο ποιο σιγουρος δεν θα μπορεσεις να εισαι ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πετρες απο το βουνο... | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-06-11 01:40 |
Kαθαρισμος Φυτων | gta__156 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 03-01-11 14:59 |
πετρες απο το βουνο!!! | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-04-09 20:33 |
πετρες απο βουνο να βαλω???????????????? | meas3467 | Malawi | 14 | 31-03-09 18:03 |
καταλληλοτητα πετρας | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 06-03-05 17:49 |