|
![]() |
#1 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
![]() Αξιολόγηση:
![]() μπορεί κάποιος να μου πει εάν γηνη διακοπή ρεύματος για πάνω από 12 ώρες τη γίνεται με το φίλτρο και την βιολογία του ? και γενικότερα με όλες τι παραμέτρους τις λειτουργίας του ενυδρείου αφού όλα στηρίζονται στην ηλεκτρική ενέργεια!!!!!!!
|
|
Εμφανίσεις: 13149
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν απο ότι έχω διαβάσει απο ένα βιβλίο που τα λέει όλα αναλυτικά τα θέματα για το ενυδρείο κτλπ ξέρω τα εξής.
Εάν είναι μικρής διάρκειας τότε δεν τίθεται θέμα. Σε διάρκεια μιας ώρας ή και περισσότερο η θερμοκρασία μειώνεται αργά, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις στην πανίδα και στη χλωρίδα. Οστόσο για μια διακοπή ρεύματος η οποία διαρκεί πολλές ώρες πχ όπως είπες και εσύ 12 ώρες μπορείς να καλύψεις το ενυδρείο με ένα κάλυμμα για να αποφύγεις τη μείωση της θερμοκρασίας. Επίσης εάν είναι δυνατόν να ξαναζεστάνεις το ενυδρείο με φιάλες γεμάτες ζεστό νερό τις οποίες τις αφήνεις να επιπλέουν στο ενυδρείο. ![]() Αυτά ξέρω και ακολουθώ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ελπίζω να βοήθησα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν γινετε διακοπη ρευματος το προβλημα το μεγαλο ειναι στο οξυγονο!!!
αν δεν υπαρχει κυκλοφορια του νερου και αναταραξη αρχιζουμε να εχουμε προβληματα.... αν ειναι τοσο πολλες ωρες πρεπει να βρουμε τροπο να κανουμε κυκλοφορια στο νερο, αναταραξη για να οξυγονονεται το ενυδρειο μας και το νερο μας...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστά αυτά που λές φίλε μου. Απλά εγώ παράθεσα αυτά που έχω διαβάσει απο το βιβλίο, και κάνω σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χωρις οξυγονο ομως... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
διακοπη ρευματος από ΔΕΗ | GEORGIOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:11 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dalex | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-03 00:21 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |