|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παίδες. Να σας ρωτησω κάτι? Έχω ένα φίλτρο eheim 2213 κοντά 3 εβδομάδες. Το πρόβλημα που παρατήρησα σήμερα είναι πως δεν πετάει απο την φλογέρα με την ίδια πίεση που πετουσε στην αρχή. Η πίεση έχει πέσει αρκετά και αυτό επιρεάζει και το χρήσιμο ταρακούνημα της επιφάνειας...Οι τρύπες της φλογέρας ειναι καθαροί...Τι μπορεί να φταίει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μια ματιά και στα σωληνάκια...
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχει βάλει δυχτάκι με τύρφη ή κάτι άλλο και κόβει τη ροή (αν έιναι με λεπτή ύφανση και έχεις βάλει αρκετό υλικό μέσα "στουμπώνει").Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα υπόλοιπα υλικά ,αν έχεις βάλει πολλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σας!
Τα λάστιχα είναι μια χάρα...Δεν στραβώνουν πουθενά. ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Καλησπέρα και πάλι...Παιδιά μήπως το φίλτρο θέλει καθάρισμα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ramsys : 23-06-07 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως απο εκει πρεπει να ξεκινησεις....
|
||||
|
||||
![]()
Το καθάρησα αλλά τίποτα....Τώρα κάνει και εναν περιεργο θόρυβο...Plz help meeeee
ετσι και μείνω χωρις φίλτρο την έβαψα |
|
||||
|
||||
![]()
τι καθαρισες δηλαδη?ο θορυβος μηπως ειναι απο εγκλωβισμενο αερα?για κουνα το λιγο μηπως τον βγαλει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 - Επειγον | Lsourtzo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 20-10-07 09:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |