|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει πως βάζω στην υπογραφή μου εικόνα ή βίντεο ή Μπάνερ, μπαίνω από ταμπλετ και δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση να βρω παλιά απάντηση. Πιο παλιά είχα βάλει φωτό αλλά τώρα δεν τα καταφερνω μήπως φταίει το ταμπλετ;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ το ίδιο θέμα εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Για φωτογραφία να σας πω που έχω βάλει στη δικιά μου υπογραφή
Ακολουθούμε τη διαδρομή Πίνακας ελέγχου --> Επεξεργασία Υπογραφής http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editsignature Στο παράθυρο Signature Picture θα δείτε αυτό Upload Signature Picture Μπορείτε να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα με την χρήση των παρακάτω επιλογών. Ή να εισάγετε την URL της εικόνας που θέλετε ή να ανεβάσετε μια εικόνα κατευθείαν από τον υπολογιστή σας. Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website Παράθεση:
Παράθεση:
Για δοκιμάστε Στο Επεξεργασία Υπογραφής μπορείτε να γράψετε κείμενο και με την εντολή [SIGPIC][/SIGPIC] θα ορίσετε σε πιο σημείο θα μπει η εικόνα που θα ανεβάσετε με το τρόπο που σας είπα πιο πάνω
|
||||
|
||||
![]()
εμενα στο αβαταρ γραφει αποτυχια.οποτε το αφησα ετσι.ενω την υπογραφη τη δεχτηκε κανονικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πίνακας ελέγχου --> Επεξεργασία Avatar http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editavatar Πας στην επιλογή Προσαρμοσμένο Avatar Επιλέγεις το (o) Χρησιμοποίησε προσαρμοσμένο Avatar Και επιλογή της εικόνας όπως με την υπογραφή Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website Παράθεση:
Παράθεση:
Σημείωση: Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 80 επί 80 pixels ή 19,5 KB (ότι είναι μικρότερο). Ενώ για την εικόνα του προφίλ τη σημείωση Σημείωση: Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 500 επί 100 pixels ή 19,5 KB (ότι είναι μικρότερο).
|
||||
|
||||
![]()
το βρηκα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ το βρήκα μάλλον
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γω με την βοήθεια του Τάκη το έκανα
![]() είμαι λίγο άνθρωπος των σπηλεων με την τεχνολογια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε σε αυτό έχω μάστερ.
φαντάσου ο κολητος μου μου έβαλε ένα πρόγραμμα που μπαίνει από το σπίτι του και μου το φτιάχνει γιατί με βαρέθηκε που δεν μπορώ να τα μάθω. team viwer κάπως έτσι λεγεται ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο 120L - τί ψάρια βάζω;;; | Manuel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 30-03-12 14:57 |
Βάζω... Λάστιχο?? | macgyver | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 13-07-11 09:55 |
Μια εικόνα απο τα δισκοενυδρεία μας | Starfish Aquariums | Δίσκοι | 5 | 08-05-09 22:27 |
Βάζω βάζω νιτρικά και δεν φτουράνε! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 05-11-08 15:54 |
Ξύλο. Το βάζω ή όχι; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-11-04 13:47 |