Πως βάζω Μπάνερ,εικόνα,βίντεο;
Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει πως βάζω στην υπογραφή μου εικόνα ή βίντεο ή Μπάνερ, μπαίνω από ταμπλετ και δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση να βρω παλιά απάντηση. Πιο παλιά είχα βάλει φωτό αλλά τώρα δεν τα καταφερνω μήπως φταίει το ταμπλετ; :)
|
Και εγώ το ίδιο θέμα εχω
|
Για φωτογραφία να σας πω που έχω βάλει στη δικιά μου υπογραφή
Ακολουθούμε τη διαδρομή Πίνακας ελέγχου --> Επεξεργασία Υπογραφής http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editsignature Στο παράθυρο Signature Picture θα δείτε αυτό Upload Signature Picture Μπορείτε να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα με την χρήση των παρακάτω επιλογών. Ή να εισάγετε την URL της εικόνας που θέλετε ή να ανεβάσετε μια εικόνα κατευθείαν από τον υπολογιστή σας. Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website Παράθεση:
Παράθεση:
Για δοκιμάστε Στο Επεξεργασία Υπογραφής μπορείτε να γράψετε κείμενο και με την εντολή [SIGPIC][/SIGPIC] θα ορίσετε σε πιο σημείο θα μπει η εικόνα που θα ανεβάσετε με το τρόπο που σας είπα πιο πάνω |
εμενα στο αβαταρ γραφει αποτυχια.οποτε το αφησα ετσι.ενω την υπογραφη τη δεχτηκε κανονικα.
|
Παράθεση:
Πίνακας ελέγχου --> Επεξεργασία Avatar http://www.aquatek.gr/vb/profile.php?do=editavatar Πας στην επιλογή Προσαρμοσμένο Avatar Επιλέγεις το (o) Χρησιμοποίησε προσαρμοσμένο Avatar Και επιλογή της εικόνας όπως με την υπογραφή Option 1 - Enter the URL to the Image on Another Website Παράθεση:
Παράθεση:
Σημείωση: Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 80 επί 80 pixels ή 19,5 KB (ότι είναι μικρότερο). Ενώ για την εικόνα του προφίλ τη σημείωση Σημείωση: Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 500 επί 100 pixels ή 19,5 KB (ότι είναι μικρότερο). |
το βρηκα:D
|
Παράθεση:
|
Κι εγώ το βρήκα μάλλον :D:D:D μπράβο Τάκη !!
|
και γω με την βοήθεια του Τάκη το έκανα;)
είμαι λίγο άνθρωπος των σπηλεων με την τεχνολογια:D |
Παράθεση:
|
Ασε σε αυτό έχω μάστερ.
φαντάσου ο κολητος μου μου έβαλε ένα πρόγραμμα που μπαίνει από το σπίτι του και μου το φτιάχνει γιατί με βαρέθηκε που δεν μπορώ να τα μάθω. team viwer κάπως έτσι λεγεται:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board