![]() |
#1 |
Αρχάριος γλυκού - παρουσίαση ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στον χώρο του γλυκού οπότε θα χρειαστώ λίγο απο τα φώτα σας!
Το ενυδρείο μου είναι 280lt με sub 80lt κανονικά απο τα οποία εγώ χρησιμοποιώ τα 50 περίπου... Όπως βλέπετε και στις εικόνες έχω βάλει 4 ψαρράκια μέσα για να δημιουργηθεί η κατάλληλη βιολογία και φυσικά βακτήρια. Βέβαια απο εχθές που τα έβαλα είναι μονίμως σε μια γωνία φοβισμένα και αρνήθηκαν να φάνε στο χθεσινοβραδυνο γεύμα. Ελπίζω σιγά σιγά να "ξεψαρρώσουν"! Θέλω όμως να το διακοσμήσω μέσα με διάφορά όμορφα υλικά και δεν ξέρω αν κάνουν όλα. Όπως π.χ. - κάνει να βάλω μια μεγάλη πέτρα να φανεί σαν ύφαλος; - έχω κάποια πανέμορφα ξύλα απο τη θάλασσα, επιτρέπεται; Όλα αυτά βέβαια αφού καθαριστούν καλά και πέσει και άφθονο βραστό νερό! Οποιεσδήποτε προτάσεις και ιδέες για οτιδήποτε είναι καλοδεχούμενες... Ευχαριστώ! |
|
Εμφανίσεις: 2816
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος πρώτο ενυδρείο 60 λίτρα-παρουσίαση –απορίες! | Themis_aqua | Αρχάριοι γλυκού νερού | 79 | 21-05-16 10:42 |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
Κατασκευή ενυδρείου & βάση αρχάριου 70χ40χ40 | KenJiNx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-12-11 22:14 |
Αρχάριος του γλυκού νερού - Αναγνώριση Apistogramma | George1961 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 06-02-06 01:19 |