|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα παιδια μια γρηγορη συμβουλη θα ηθελα.Σε ενα ενυδρειακι 20λτ με μηχανικο φιλτραρισμα το οποιο ειναι σε λειτουργια γυρω στα 7 χρονια ειχα ενα common χρυσοψαρο το οποιο και μετεφερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο.Την θεση του εδω και περιπου 3 μερες εχει παρει ενα pearlscale.Σημερα και ιδιαιτερα το απογευμα το pearlscale εχει εντονα σημαδια αποπροσαντολισμου.Συνεχεια ειναι κολλημενο το φιλτρο λες και το "ρουφαει",κανει "τουμπες" χανοντας την σταθεροτητα του .Να πω πως το μεσημερι εκανα αλλαγη νερου γυρω στο 10% ωστοσο το νερο μου φαινεται θολο περισσοτερο απο τις αλλες φορες,για αυτο και αφαιρεσα το διακοσμητικο ξυλο για να το καθαρισω με μια οδοντοβουρτσα να φυγει η πολυ βρωμια.Μετα απο αυτο προσθεσα το συνηθισμενο λισμασμα της profish,οπως παντα 1 φορα την εβδομαδα. Τι μου προτεινετε να κανω γιατι οπως βλεπω θα το χασω.Σας ευχαριστω πολυ
ΥΓ:Μετρησεις εχω κανει και ειναι ολες καλες.Τα αμμωνια 0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):10
[B]Το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να πειράζω ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους πολύ στα σοβαρά και δεν έχουν το θάρρος να λένε καμιά φορά «δεν ξέρω». [/B] Nassim Nicholas Taleb, 1960-, Αμερικανολιβανέζος οικονομολόγος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως θα φέρω το νερο της ΑΟ στα επιθυμητα ορια για το Pearlscale | polinikis | Χρυσόψαρα | 12 | 05-08-14 14:53 |
Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
¶ρρωστο pearlscale? | *claire* | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-04-12 09:02 |
εχω ενα προβλημα | mike10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-04-11 13:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |