|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα..
Mιλαω για ριο 180 λιτρα .. Το Ph της περιοχης μου ειναι απο μονο του 7,9.. Οποτε απ οτι διαβαζω μαλλον παω σε καταστασεις αφρικης. Αυτο βεβαια ειναι η μετρηση απο το χημειο και οχι απο το ενυδρειο. Ερωτηση.. Ποσο θα ανεβει με πετρες ασβεστολιτηικες και κοχιλια μεσα? οσο ποιο πολλες βαλλω τοσο ποιο πολυ θα ανεβει το ph? Ποσα ψαρια και τι προτεινετε να βαλω? (μ αρεσουν τα εντονα χρωματα). Θα προτιμουσα και ψαρια που απο μικρα να μεγαλωνουν κ λιγο..(εως 10 εκ ) Επισης θα ηθελα να βαλω αμμο και λιγες πετρες .οχι τυπου νταμαρι και κανα φυτο( ανουμπια και κιχλιδες παει ?) αναφερω ανουμπια γιατι θελω ευκολο χωρις υποστρομα,μπουκαλες κλπ.. Σας ευχαριστω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Τι μου προτεινεται για τα Koi μου? | runerakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-02-11 08:56 |
τι τυπο τζαμιων προτεινεται? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-10-09 23:54 |
Τι εξωτερικο φιλτρο μου προτεινεται? | fotis_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-02-09 22:33 |
τι μου προτεινεται?? | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 04-06-08 12:32 |