|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα ,
Έχω πάρει ένα ενυδρείο 110Χ42Χ45 (μάλλον 300αρι), αύριο θα ξεκινήσω να το ετοιμάζω ώστε σε 1 μήνα να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα ζωντανά ![]() Θέλω βοήθεια στον συνδυασμό των ψαριών που θα επιλέξω ώστε να ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά.Τα ψάρια που μου αρέσουν παρα πολύ είναι τα αγγελόψαρα. Σαν στήσιμο θα μου άρεσε να έχει ποικιλία φυτών και ψάρια που να έχουν κίνηση και όμορφα χρώματα. Περιμένω τις προτάσεις σας ![]() Αν χρειάζεστε κάποια πληροφορία παραπάνω εδώ ειμαστε!!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νεου ενυδρείου με γαρίδες | Sandrea | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 27 | 28-09-12 16:27 |
Βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 134 | 24-09-12 12:19 |
βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | astrapcian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-01-12 16:40 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |