![]() |
#1 |
Μου πούλισαν Ξιφοφόρους αντι για πλατυ?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδια! Χτες πηγα στο πετ σοπ και ζητησα 2 πλατυ θηλυκες..οτυπος με πηγε σε ενα ενυδρείο που είχε εναν ξιφοφορο και ένα μπλακ μόλυ και κατι αλλα που ηταν ή πλατυ η ξιφοφόροι θηλυκες...
Του λέω σιγουρα ειναι πλάτυ...τα κοιταει, τα ξανα κοιτάει...ναι μου λεει.. τα πήρα λοιπον και γω αλλα τωρα που τα σύγκρινω με του φίλου μου τις θηλυκές ξιφοφόρους, ειναι ιδια... για δειτε και μια φώτο να μου πείτε...δεν ειναι πολυ καλη γιατι ειναι απο κινητο και δε μπορω να τα πετυχω και καλα.. ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5119
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω για ξιφοφορο τον (την
![]() πανεμορφο ειναι!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδιαα... θα τον σκίσω..πραγματικα...δεν φτανει που οποτε μπαινεισ μέσα σε χαλάει την διάθεση με τον τρόπο του, σε πουλάει και λαθος ψάρια! Με χαλάει γιατι θέλω πλάτυ και όχι ξιφοφόρους! τεεεεε ρε έλεοσ
|
|
||||
|
||||
![]()
αν αυτο ειναι πλατυ εγω ειμαι ο Μεσι !!!
![]() Ειχα παει σε ενα πετ , πανε χρονια πολλα και ελειπε το αφεντικο και ειχε αφησει την γυναικα του για λιγο που δεν ειχε ιδεα απο ψαρια και ζητησα 4 ινδιανακια, πηγε σε ενα ενυδρειο και μου λεει αυτα ειναι???? (δεν τα ηξερε!) Τι να πω ο κακομοιρης .. ![]() ![]() ![]() Επαγγελματιες σου λενε μετα .... πιαστον και τραβα τον πισω και ριχτου και ενα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσενα εγινε το αντίστροφο απο αυτο που λενε "μου ηρθε ο κουκος αηδόνι).αχχαχαχαχα Και ολα αυτα τα μπερδεματα δεν ειναι πρωτοφανει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() τωρα σε ειδα!! ![]() πανε πισω το ψαρι αν δεν το θες!αλλα σου ξαναλεω: μην τα βαζεις αυτα τα ψαρια ενα-ενα! και φυσικα οχι και ολα μαζι!με μετρο! επισης προσεχε τι παιρνεις,αν ειναι υγειεστατα κλπ!
|
||||
|
||||
![]()
εγω εγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φροντισε να κανεις και καλες προσαρμογες!
μην τα πετας ετσι μεσα! ![]() και για αργοτερα κανενα apple snail θα ηταν μια χαρα για το ενυδρειο σου! λεω εγω τωρα!
|
||||
|
||||
![]()
ξιφοφορος θυληκος ειναι 100% αλλα αν στην ουρα του αρχηζει να κανει στην κατω γωνια μυτη σημαινει οτι αρχιζει να γιναιτε αρσενικος και κατα πασα πιθανοτητα στειρος.
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...us_helleri.htm αυτο στην φωτο ειναι Xiphophorus helleri http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._maculatus.htm δες τις διαφορες αναμεσα σε πλατυ και ξιφο και κανε μια εκτυπωση να τα δωσεις στον πετμαν να τα μαθει και αυτος |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι ειναι xiphophorus helleri
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια να πάω και να ζητήσω και λεφτα πίσω? γιατι αυτος δεν έχει ουτε πλάτυ ουτε γκάπυ που θέλω
|
|
||||
|
||||
![]()
η platyphorus helleri
![]() ![]() ![]() Στην ουσια ομως και τα πλατυ στους ξιφοφορους ανηκουν , αρα δεν ειναι 100% λαθος , βεβαια νταξει οταν ζηταμε platy πρεπει να μας δωσουν platy !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
και θα δεις και γεννες πολλυ ευκολα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα πας απο κει και θα του το πεις.. αν τον βλεπεις και δυσανασχετει το πολυ πολυ παρε κανα σαλιγκαρακι αμα εχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιλαμε για πολυ <<προχωρημενο>> ενυδρειο...εχω ενα ενυδρειο με σεξουαλοκες ιδιαιτεροτητες τι να κανιουμε ///!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To θεμα φιλε μου ειναι τι αγορασες εσυ και οχι τοσο τι σου πουλησε αυτος.Σιγουρα εχει την ευθυνη του,αλλα και εσυ απο την μερια σου επρεπε να το εχεις ψαξει λιγο.Φιλικα.
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα το όλο θέμα και έχει τύχει σε πολλούς. Συνήθως τυχαίνει σε ανθρώπους που είναι αρχάριοι και δεν αναγνωρίζουν καλά τα ψάρια(δεν σε κατηγορώ). Απλά φέρνεις ένα κομμάτι της ευθύνης και εσύ, γιατί έπρεπε να του πείς ότι δεν είναι platy, και αν είχες τις αμφιβολίες σου καλό θα ήταν να μην έπερνες και να περίμενες να φέρει καινούρια παραλαβή.
Τώρα και αυτός όμως είναι ανεπίτρεπτος καθώς αν αυτός δεν ξέρει τι πουλάει πως θα ξέρουν οι νέοι χομπίστες τι παίρνουν. ¶σε που αυτό είναι και δυσφίμιση και για το μαγαζί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχεις δίκιο δε μπορώ να πω...ωστόσο ειμαι αρχάριος και τουλάχιστον το καταλαβα και τώρα μετα απο 1 μέρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υγ.φυσηκα εχεις μερος ευθηνης ισως μεγαλητερο απο του πετμαν μιας και αυτος θελει να πουλησει για να βγαλει το μεροκαματο ενω εσυ μετα απο ερευνα επρεπε να ξερεις τι θες εκτος και αν ηταν εμπιστοσυνης ο πετσοπας και την πατησες.παντα φιλικα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
παντως αυτο που μου αρεσει ειναι που αρκετοι ειπαν οτι το παλικαρι που δεν ξερει φταιει ....
Ειναι οπως εμενα μου πουλησαν με κατι μολλυ ενα ωραιο ροζ ψαρι (σαγκρια) λεγεται αν θυμαμαι καλα που το περασα για χελι και αυτο ηταν σαρκοφαγο και μου εφαγε 5-6 ενυδρεια ψαρια..... Δηλ επειδη ειμαι αρχαριος δεν πρεπει να με σεβονται αλλα να με κοροιδευουν... Ωραιοι επαγγελματιες.... Ε τοτε ρε παιδια να γινουμε παντογνωστες να ξερουμε τα παντα για να μην μας πιανουν κοροιδα..... Γιαυτο επιμενω πως το ξεσκαρταρισμα πρεπει να γινει...να μεινουν οι πιο φθηνοι και πεπειραμενοι.... |
|
||||
|
||||
![]()
αα sorry,δεν το ηξερα αυτο!
αλλα και να το ηξερα,δεν γνωριζα οτι ειχε platy!
|
|||
|
|||
![]()
απο εδεσσα τα πηρες? οαεδ κοντα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα πρεπει να ξερεις τι παιρνεις,αλλα η αγνοια του "καταναλωτή" δεν δικαιολογεί ουτε μειώνει την απατή του επιτήδειου καταστηματάρχη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90ρι με ξιφοφόρους και κριμπένσις | QS-Plan | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 15-02-11 12:02 |
Finrot σε ξιφοφόρους | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-06 00:21 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Ick σε Ξιφοφόρους | karalioman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 05-12-05 09:37 |