|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους,
Μετα απο 1 χρονο και κατι στο φορουμ και στο hobby να σας παρουσιασω το τελευταιο μου ενυδρειο. Βιοτοπικο Ν.Αμερικής (Βενεζουελα,Παραποταμοι Αμαζονιου) θα δειτε στην προσπαθεια μου καποια φυτα οτι ειναι απο αλλη Ηπειρο. Ακομα δεν εχω αποφασισει για την τυχη τους. Διαστάσεις:100*42*65 Όγκος:200 λιτρα καθαρα Κατηγορία:Βιοτοπικο Ν.Αμερικης Φυτά:Echinodorous amazonicus,microsorum pteropus,stavrogyne,moss,anoubia Ψάρια: 1 ζευγος aequidens pulcher,6 corrydoras trillineatus,5 lemon tetra Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,αμμος,πετρα,alder cones,catapa Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:απο default 2Χ39w T5. Eγω αναβω 1Χ39 στο πισω μερος Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:Εχει 2 φιλτρα. 1 x jbl crystal profi i700 με siporax + 1 x jbl profi i100 με μηχανικη φιλτρανση Θερμοστάτης:1x300W jagger Λίπανση:Ταμπλετες + υγρο αμα το ζητησουν Παροχή CO2: ΝΑΙ Παράμετροι: pH:6.7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15-20 Po4: 0.5 Αλλαγές νερού:καθε 15 μερες 70 λιτρα Θερμοκρασία:26.5 Τροφες: Frozen artemia - bloodworms,Hikari Cichlid staple pellets,Ocean marine φυκι,OSI brine shrimp flakes,Cichlid colour flakes Δεν νομιζω να εχω ξεχασει κατι αλλο.....σχολια.....δεκτα! thnx
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι, αλλα μηπως να αναβες καλυτερα την μπροστινη λαμπα;;;
Νομιζω θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα |
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως στις χαλια-jpg εικονες του φορουμ χανει πολυ. Με την λαμπα στο πισω μερος, αμα το δεις απο κοντα, δινει περισσοτερο βαθος στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου εχει μια αγρια ομορφια.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στο διχτακι πανω δεξια τι εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι διχτακι με alder cones μεσα. Δεν θελω να τα εχω διάσπαρτα στον βυθο. Σιγουρα το αισθητικό αποτέλεσμα θα ειναι πολυ ανώτερο απο το τωρινο, αλλα μαζευονται δυσκολα μετα και μερικα cones αμα πανε σε καποιο σημειο που δεν θα εχω καλη κυκλοφορια αρχιζουν να σαπιζουν πιο γρηγορα απο τα αλλα....
------------------------- Παράθεση:
Παντως για τα φυτα εχω να πω οτι, πχ την anubia την εχω απο το 1ο μου ενυδρειο και την μεταφερω παντα στα καινουργια. Εχει δωσει κλαδεματα εχει περασει πολλα και λυπαμαι να την αποχωριστώ!!!! Τα αλλα θα φυγουν μολις βρω τα φυτα που ψαχνω...:P . Παντως σε ευχαριστω!!
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaspiou : 30-12-11 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη ψαριων στο 200lt | rookie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 28-10-10 00:08 |
επιλογη ψαριων στο 200lt | rookie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 25-10-10 22:43 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
εξ.φίλτρο για 200lt | gap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 16-12-08 22:08 |