|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο εμένα. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω ενα ενιδρύω 96 litra και έχω φτιάξη με φελιζολ < DOW> τεχνητά βράχια και το εχω πέραση με τσιμεντοχρωμα λευκό. Μετά το πέρασα με τσιμέντο οικοδομής και οταν στέγνωσε το έβαλα στο ενιδρύω για να πλιθί και άρχισε και ξεφλούδιζε το τσιμέντο απο πάνω του.Τι πρέπει να το περάσω τώρα?Μου είπανε να το περάσω με τσιμεντοχρωμα γκρι θα κάνω δουλειά??? Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=368232
δες εδω τα βιντεο πως τα εκανε ο καλητεχνης και νομιζω θα σου λυθουν τα χερια δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα συντομα θα το κανω διαβασε και τα σχολια επισις μπορεις να κανεις και μερικες σπιλιες θα μετραγε για μενα στο youtube θα βρεις και αλλα παρομοια βιντεακια |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου..
------------------------- Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη varadero : 23-12-11 στις 20:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παρε φιλε μου το durostick d1 με το ειδικο ασπρο γαλακτωμα του το οποιο ειναι για μονωσεις δεξαμενων τσιμεντο και καταλληλο σε επαφη με τροφιμα καπος ετσι εγραφε πανο του , το περνας 3 διαφορετικες στροσεις και στην τελευταια βαλε χρωμα με νερομπογια αν θες, τωρα στα λεω πολυ γενικα.. με λιγη προσπαθεια θα κανεις αυτο
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα ήθελα μερικές συμβουλές | Oblisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 06-09-11 16:17 |
Θα ήθελα την γνώμη σας! | andreascrete | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-01-11 14:29 |
Θα ήθελα βοϊθεια με τιν κατασκευη για καπακι | Swtirakis95 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-09-09 13:42 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |
βοήθεια!!!! | tasinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-02-08 21:04 |