Πώς γίνεται κάποιος Senior Member?
Παιδιά καλημέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται κάποιο μέλος του φόρουμ Senior?
Αν κατάλαβα καλά, έχει σχέση με το χρονικό διάστημα που είναι κάποιος μέλος στο site?! Αν αυτό ισχύει, δεν θα έπρεπε να έχει και ένα σχετικό επίπεδο γνώσεων κάποιος για το χόμπυ αλλά και εμπειρία για να αποκαλείται senior member?
Έτυχε να δώ κάποια posts στο φόρουμ από senior members που ρωτάνε πράγματα που έχει σαν απορίες ένας αρχάριος στο χόμπυ. Έτυχε να δώ επίσης άτομο 12 χρόνων να είναι senior member!!!
Αν όλα τελικά έχουν σχέση με το αν έκανα την εγγραφή μου στο forum πρίν από 2 χρόνια για παράδειγμα και αν μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα ασχολούμαι ελάχιστα με το χόμπυ π.χ. έχω ένα μονομάχο σε γυάλα, τότε μπορώ να αποκαλούμαι senior member σε ένα Aquarist Board?
Κάποιες φορές ένας αρχάριος όταν δεί μια απάντηση σε ένα thread από senior member ίσως την εκλάβει ως απάντηση από ένα έμπειρο χομπίστα αλλά στην ουσία αυτά που ξέρει ο senior να είναι λιγότερα από αυτά που γνωρίζει για το χόμπυ κάποιο απλό μέλος!
Τώρα θα μου πείτε δεν θα στέλνει και το βιογραφικό του ο καθένας ή θα δίνει εξετάσεις αλλά κάπου πρέπει να ελεγχθεί η κατάσταση.