|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ορεξη εχεις?? θεληση εχεις?? υπομονη εχεις??
αν ναι...ΠΟΛΛΑ μπορεις να κανεις....οι περισσοτεροι καπως ετσι ξεκινησαμε... ![]() και σε αλλα ποστ σου εχουμε πει για τη συνθεση σου.....για τις γεννηστρες....για το βατραχακι.....αν ακουσεις τις συμβουλες των παιδιων...μπορεις να κανεις ενα σουπερ ενυδρειο!!! συμπληρωσε τη φορμα στις παρουσιασεις ωστε να εχουμε παραπανω πληροφοριες για τη ρουτινα σου και τον εξοπλισμο σου...
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά μόνο λιτό που δεν είναι...Ότι θες βρίσκεις εδώ μέσα...τι άλλο να πω; Ξεχώρισε τα είδη, επέστρεψε όσα δε κάνουν και φτιάξε ένα πιο φυσικό περιβάλλον, αυτά!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όταν είδα το ενυδρείο σκέφτηκα ... " ο χριστός και η παναγία"
συγνώμη φίλε μου αλλά δεν μπορώ να περιγράψω ... χωρίς παρεξήγηση .. έχεις πααααάρα πολύ δουλεία μπροστά σου ... για αυτό οπλίσου με υπομονή και άκου ... τα ξεστήνεις όλα απο μέσα ... και διαλέγεις ένα απο τα είδη που έχεις μέσα ... 1. μονομάχος ... 2. γκάπι και πλατυ ... 3. αγκελόψαρο ... 4. ο βάτραχος δεν πάει πουθενά έτσι και αλλιώς ... για να καταλάβεις .. τα 4 αυτά δεν πάνε μαζί ούτε ανα 2άδες ... μόνο αφρικάνες δεν έβαλες μέσα και χρυσόψαρα ... το ξέρω ακούγομαι σκληρός .. αλλά όταν τελειώσουμε μαζί σου ... πίστεψέ με .. θα μας ευγνωμονείς ... πρώτα διάλεξε τι ψάρια θες και τα άλλα τα λέμε ... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!!
Εχεις πολυ διαβασμα ακομα και δυστηχως θα συμφωνησω με τους προηγουμενους!! Απο την αλλη μερια θα πρεπει να σου πω οτι αναγνωριζω τη προσπαθεια σου να φτιαξεις ενα ενυδρειο να σου αρεσει!Το θεμα ειναι οτι οι αναγκες των ψαριων σου ειναι διαφορετικες απο τις δικες σου...Ολα στην αρχη θα σου φανουν δυσκολα αλλα με το καιρο θα δεις οτι ολα ειναι απλα πραγματακια αρκει να εχεις υπομονη! Ελπιζω με την ιδια ορεξη που πηρες το ενυδρειο σου να διαβασεις οσο γινεται περισσοτερο και να διαλεξεις ποια ψαρακια θα κρατησεις πριν αρχισουν τα προβληματα.. Τωρα πια εχεις αλλο ενα εργαλειο ωστε να στησεις ενα ενυδρειο ακομα καλυτερο απο ολους εδω!!Δεν υπαρχει κανενας που τα ξερει τα παντα (ολα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι φυσικο!!!ΟΛΟΙ ετσι περιπου αρχισαμε!!
Τωρα ομως με το Ιντερνετ θα μαθεις γρηγορα εαν το θελεις!! Διαβασμα,παρατηρηση,υπομονη και θα κανεις αλματα. Το καταλαβες και μονοσου.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο βατραχος πως λεγεται ? θελω και εγω εναν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι λιτο αυτο εχει την αρτα και τα γιαννενα τετοιο συνδιασμο δεν εχω ξαναδει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, νομίζω ο φίλος μας το κατάλαβε δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε.
![]() Αν έχει τη διάθεση μπορεί να κάνει κάτι πολύ όμορφο. Μήτσο ότι βοήθεια χρειασθείς εδώ είμαστε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
το δικο μου ενυδρειο | KARGIO | Χρυσόψαρα | 4 | 20-10-08 13:13 |
Το δικο μου 108αρι | KARGIO | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 19-03-08 19:08 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |