|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ονομα της Λίλη ειναι 2ετων και ειναι το πιο ζωηρο πλασμα του κοσμου!
Ολη την ημερα μαζι της να ασχολησε δεν θα ελεγε οχι!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε τι ματάρες είναι αυτές!!! Κούκλα και φαίνεται και πανέξυπνη, να τη χαίρεσαι Μπάμπη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως ο μπούφης βρήκε κοπέλα!Ταιριάζουν!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Είναι πάντως από τα ωραία βάσανα της ζωής... Να την χαίρεσαι!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι, τώρα που το λες..., αν δίνει και κανένα ενυδρείο για προίκα ο μπαμπάς της...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλα
![]() αυτες που καθεται σταυροποδι ειναι φοβερες..σωστη κυρια! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι! Η μία ψηλή, λεπτή, κοντότριχη.
Ο άλλος κοντούλης, χοντρούλης, οξύτριχος.... Άσε την καημένη τη σκυλίτσα στην ησυχία της!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντως ειναι απο τα ωραιοτερα βασανα της ζωης μου,οσο για τον μπουφη
και για την προικα που ζηταει ο συμπεθερος bokostas να ξερει οτι παρθενα και ασπηλα κοριτσακια δεν υπαρχουν στις μερες μας εκτος απο το δικο μου,κοριτσι οποτε μηπως να ζητουσα εγω προικα? ![]() ![]() ![]() (ολγα)για την φωτο που καθεται σταυροποδι και γυναικα μου ετσι λεει:σωστη κυρια(κυριουλα)!!!!! Υ.Γ. κωστα εαν συμφωνεις για την προικα παω για της αδειες του γαμου ![]() (πανο στο βωμο της προικας θα θυσιασω το παιδι μου!!!!!!) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα το σκυλι το ξερω απο κοντα ειναι σκετο τρελοκομιο αφου αμα βρεθει στο χωριο με τον δικο μου σκυλο μια μερα τρεχουν πανω κατω σαν τα χαζα και μετα κοιμουνται για 2-3 μερες
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σώμα μπουλντόγκ δε βρήκες; Ατάλαντε;
|
||||
|
||||
![]()
ειστε απιστευτοι μονο αυτο εχω να πω,πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια!!!
να ΄σται καλα!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aργησα να το δω αυτο αλλα το ευχαριστηθηκα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πανο σορρυ για τα γελια αλλα εχει πολυ φαντασια το φιλαρακι σου! ![]() Να 'στε καλα ρε παιδια.... |
|
|||
|
|||
![]()
τελια ειναι σωστη κυρια
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι!!!κουρεμενη ειναι;;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι την ειχα κουρεμενη εκεινο το διαστημα(αλλες φορες την αφηνω,και αλλες οχι αναλογα την εποχη)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξάλλου με αυτό το κούρεμα δεν προστατεύεται το δέρμα από τις ηλιακές ακτίνες ούτε από τους μικροτραυματισμούς.
|
||||
|
||||
![]()
ποιος "επαγγελματιας" κουρεψε κοντοτριχο σκυλο ???
|
|
||||
|
||||
![]()
το ονομα αυτου (jiraiya)αλλα την κουρευα για κανα 2μηνο τον χειμωνα
γιατι ειχε τριχωπτωση και η κτηνιατρος μου ειπε κανα 2φορες κουρεμα για να δυναμωση η τριχα της (οπως επισης να τρωει αυγα βραστα και ψαρακι για να συνελθει η τριχα της!!!τωρα που εχει δυναμωσει η τριχα της δεν εχω τετοια προβληματα και δεν την κουρευω μονο βουρτσιμα και μπανιο ανα 2βδομαδες περιπου και ειναι κουκλα και δεν καιγεται με τετοιο ηλιο !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυγό ωμό ΜΟΝΟ τον κρόκο 2 φορές την εβδομάδα. Ψάρι λιπαρό (πχ σαρδέλα €7 το κιλό, σολωμό €7 το κιλό ή τσιπουρα ιχθυοτροφείου €8 το κιλό) 2 φορές την εβδομάδα (προσοχή στη σαρδέλα παίρνει μυρωδιά το τρίχωμα του σκύλου) και κάθε μέρα ένα μπαλάκι σε μέγεθος χοντρού φασολιού φρέσκια μαγιά μπύρας (βιταμίνη Β). Μπορεί να βοηθήσει και το Eviol βιταμίνη Ε. Σε πιο ειδικές περιπτώσεις Βιταμίνη Η. Η τρίχα του σκύλου ΔΕΝ δυναμώνει (όπως το εννοούμε εμείς τουλάχιστον) με κουρέματα! ΠΡΟΣΟΧΗ στη συχνότητα του λουσίματος, όχι πάνω από 1 φορά το μήνα, και προσοχή!!!! στα σαμπουάν που χρησιμοποιούμε! Το σαμπουάν το διαλύεις μέσα σε νερό και μετά το ρίχνεις επάνω στον βρεγμένο σκύλο. Αποκλίσεις προκαλούν δερματοπάθειες, τριχόπτωση, εντονότερη κακοσμία και διαροή χρημάτων σε κτηνιάτρους.
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο ρε πανο κτηνιατρος εισαι και ξερεις τοσα πολλα.....
thx for the info |
|
||||
|
||||
![]()
οι σκυλοι - οι περισσοτεροι ημιαιμοι τουλαχιστον - οπως και οι περισσοτερες φυλες ολο τον χρονο μαδανε , χτενισμα καθημερινα ενα 5-10λεπτο οταν αλλαζουν τριχωμα και μια φορα την εβδομαδα οταν το εχουν αλλαξει και θα εισαι μια χαρα
βεβαια την ηλεκτρικη δεν την γλυτωνεις το μπανιο μια φορα τον μηνα παραειναι συχνο , το σωστο αν μπορεις να τον κρατας καθαρο με πανακια ειναι το πολυ καθε 4μηνο με τον τροπο που περιγραφει ο Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο με το μπανιο δεν το ηξερα,βουρτσισμα οκ μια φορα την εβδομαδα(μερα παρα μερα οταν ειναι οι εποχη τους και μαδανε)δεν ηξερα οτι τα καθαροαιμα εχουν τετοιες διαφορες!!!ωραιες πληροφοριες ειδικα με την διατροφη (εαν ειναι τα παρει μυρωδια το τριχωμα με την σαρδελα ποιος τρελος θα ταιζε το σκυλι του?)(θα γινοταν σκυλοψαρο μετα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα δοντια εμας ο κτηνιατρος μας εχει πει οτι ενα καλο κοματι απο μοσχαρισιο κοκαλο (ο κρεοπωλης μας το κοβει στην κορδελα γιατι ειναι τεραστιο),μια φορα τον μηνα, ειναι σουπερ για ενα καλο καθαρισμα και ο εκτροφεας μας ειπε οτι ενα κοματι σκληρο παξιμαδι καθε μερα κανει πολυ καλη συντηρηση.Μεχρι στιγμης με αυτα παμε πολυ καλα και τα εξοδα μηδεν...με το βουρτσισμα δεν..προσπαθει να φαει την οδοντοβουρτσα.Να σου πω οτι καθε φορα που τρωει τετοιο κοκαλο λαμποκοπανε τα δοντια ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΝΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ που δεν σπαει σε μυτερα κομματακια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάζεις τον κρεοπώλη να κόψει τις αρθρώσεις και μένει το κούφιο μέρος με το μεδούλι. Αυτό το βράζεις καλά, βγάζεις το μεδούλι και συμπληρώνεις πρώτα ρύζι και προς το τέλος λαχανικά (εκτός από πατάτα που δεν τη χωνεύει και όσπρια λόγω αερίων) και ελαιόλαδο, χωρίς αλατοπίπερα! Το κούφιο κόκκαλο το πλένεις καλά να φύγουν τα λίπη και το δίνεις αφότου κρυώσει. Η Λίλη ανάλογα με το μέγεθός της μπορεί να διαλέξει και κάποιο ειδικό κόκκαλο καθαρισμού δοντιών που κυκλοφορεί στο εμπόριο και ο jiraiya δε θα χρειαστεί να κάνει τον σεφ... Παρόλα αυτά ένας ετήσιος καθαρισμός πέτρας στον κτηνίατρο, ειδικότερα μετά τον 3ο χρόνο επιβάλεται!
|
||||
|
||||
![]() ![]() αν και για να πω την αληθεια,τις αρθρωσεις τις καταφερνει πιο καλα γιατι θρυμματιζονατι,ενω το μακρυ κομματι (το κουφιο)δυσκολευεται πολυ να κο φαει κα στο τελος το πεταμε..(ειναι χαλβας,τι να κανουμε!)Επισης ο χονδρος μας εχει σωσει πολλες φορες απο διαρροια που δεν ελεγε να φυγει.Μετα το φαγωμα,εχεζε τσιμεντοκολονες ![]() Ισως να φανει χρησιμη αυτη η πληροφορια σε καποια φαση.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μεσαίο δε μας ενδιαφέρει να το φάει αλλά να ξύνει την πέτρα από τα δόντια του προσπαθώντας να φάει το κόκκαλο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οριστε | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 18-04-10 14:42 |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |