![]() |
#1 |
Βοηθεια και γνωμες για καινουργιο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() ![]() Καλισπερα ειμαι απο λαρισα και κατοχος ενος νεου ενυδρειου.. ![]() Ενυδρειο 110Λ Γωνιακο πενταγωνο 2 Λαμπες Τ8 μια ασπρη και μια μπλε εξωτερικο φιλτρο ΕΗΕΙΜ Professional 100W Θερμοστατης Η ερωτηση που εχω ειναι η εξης..... Το ενυδρειο ειναι τελιος αδειο μονο νερο εχει μεσα και εχει μπει απο χθες το βραδυ σε λειτουργια για στροσιμο...... θελω να μου πειτε αν μπορω να βαλω για συγκατοικιση 2 μικρα χελονακια και μικρες κιχλιδες........το φανταστικα καπος να το εχω γεματο με νερο μεχρι τα 3/4 περιπου και το υπολοιπο αδειο ωστε να φτιαξω στερια απο διαφορες πετρες η κουτσουρα αναλογος για να ανεβαινουν και οι χελωνες επανω να καθονται......μπορω να το κανω αυτο?? Επειδη τα χελωνακια τα θελω πολυ ![]() Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις που θα παρω και για τις γνωμες σας.. |
|
Εμφανίσεις: 3777
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο-ερωτησεις | exetlaios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-07-07 12:05 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
βοηθεια για καινουργιο ενυδρειο! | nhreas | Δίσκοι | 11 | 05-02-04 20:53 |