|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλοκαιρι ερχεται κ ειναι ενα θεμα που θα μας απασχολησει αμεσα!!
τα περισσοτερα φυτα αντεχουν σε θερμοκρασιες 18-28 βαθμους περιπου. δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο φυτα κ ηδη προσπαθω να βρω μια λυση σε περιπτωση που οι θερμοκρασιες ανεβουν επικινδυνα! υπαρχει καποιο οριο ανοχης? ποια συμπτωματα παρουσιαζουν τα φυτα οταν η θερμοκρασια ανεβαινει πανω απο τους 30?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανω απο τους 30 τα φυτα λιωνουν σε αυτες τις θερμοκρασιες βεβαια τα ψαρια ειναι το κυριο θεμα νομιζω παντως φυτα οπως javes moss+fern και anubias μου χουν αντεξει σε πολυ μεγαλυτερες θερμοκρασιες σε ενυδρειο για κλαδεμτα ομως οχι με ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
Όσο αυξάνει η θερμοκρασία μειώνεται η περιεκτικότητα του νερού σε οξυγόνο και επιταχύνεται ο μεταβολισμός ψαριών και φυτών . Έτσι σε ήδη χαμηλά επίπεδα οξυγόνου οι ανάγκες όλων των ζωντανών μας σε τροφή και οξυγόνο γίνονται μεγαλύτερες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 16-08-08 22:47 |
θερμοκρασια????? | Giannis-Patra | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-01-08 16:03 |
Θερμοκρασια | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-07 17:51 |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-05-07 23:04 |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-04-07 22:47 |