|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα από 4περιπου μηνες λειτουργιας, νομιζω πως εφτασε η στιγμη να παρουσιασω και εγω το ενυδρειο μου,το οποιο φιλοξενει κιχλιδες της λιμνης malawi..
Πριν πω κατι άλλο,θα ηθελα να πω και δημοσιως ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω σε οσους ειχαν την υπομονη να απαντησουν στις ερωτησεις μου από την αρχη μεχρι το τελος του στησιματος,και σε οσους συνεισφεραν με τον ένα ή τον άλλο τροπο στο να εχω ένα στολιδι μεσα στο σπιτι μου.. Στρατο(Malawi), Βασιλη(in the pond), Ντινο(filoxenos), Aνδρεα (acg301), Σωκρατη (ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), Θοδωρη (Aramis) ,Βασίλη (iliovas) σας ευχαριστω ολους… Πληροφορίες Διαστάσεις: 80χ48χ59 Όγκος:220 lt (καθαρα περιπου 190lt) Φυτά:Valisineriaamericana Ψάρια :4 pseudotropheusAcei,4 labidochromiscaurelius, Τάισμα :2 φορες τη μερα με διαφορετικες τροφες. Διακοσμητικά υλικά:50kgασβεστολιθικες πετρες Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:3 χ Philipsaqua-sky 18W Διάρκεια φωτισμού:15:00-00:30 Φιλτράρισμα:eheim 2028 1050 lt/h Θερμοστάτης:jager 150W Παράμετροι: pH:8,3 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:40 ltκάθε βδομαδα Θερμοκρασία:27 βαθμους Κελσιου ¶λλες πληροφορίες:η ρυθμιση της θερμοκρασιας γινεται με ένα eliwellIC915 και 3 ανεμηστηρακια. Υ.Γ.στην πρωτη φωτο ειναι το παλιο aquascape και στις υπολοιπες μετα την αλλαγη που εγινε για τη δημιουργια περισσοτερων σπηλιων..
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Mbuna Malawi Cichlids | Nightfall | Malawi | 28 | 04-09-07 21:14 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |
100 new PHOTOS - Malawi cichlids (Haps & Mbuna) | iliovas | Malawi | 0 | 02-11-06 10:23 |