|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το 55αρι μου … (όπως δηλαδή έγινε μετά την τελευταία ανακαίνιση !!)
![]() Καιρό τώρα σκεφτόμουν πώς να το διαμορφώσω ![]() ![]() Οι πέτρες είναι Lava και τις συναρμολόγησα μόνος μου. Πίσω από τον έναν βράχο κρύβω θερμοστάτη φίλτρο και CO2 … ( σε μία από τις φωτώ είναι εύκολο να τα διακρίνετε από την αντανάκλαση στην επιφάνεια ) ![]() Οι ένοικοι δεν είναι πολοί ακόμα … ![]() μερικά aple snails και 9 καρδινάλιοι όλοι όλοι, αλλά ελπίζω να τους αυξήσω σύντομα !! ![]() Πάντα ήθελα να φτιάξω κατάφυτο ενυδρείο … και ελπίζω κάτι να κατάφερα … ![]() Lasal … κάποτε είχες κατακρίνει το aquascaping μου … ελπίζω να εντοπίσεις βελτιώσει!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 02-10-06 στις 08:57 |
|
||||
|
||||
![]()
ΩΡΑΙΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ !!!
ΥΓ Πραγματικά μου έφτιαξες την διάθεση εξαιρετικό ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπράβο σου για την προσπάθεια. ![]() ΥΓ. Σίγουρα τώρα θα το απολαμβάνεις περισσότερο απο πριν και μην μου πείς οτι εχω άδικο ![]() Εεεεε τι τώρα.....θα το αφήσεις έτσι? θα σταματήσεις εδώ την προσπάθεια? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ... πάντος να ξέρετε ότι στις φωτωγραφείες χάνει πολύ ...
Παράθεση:
να το αφήσω έτσι ?? τι εννοείς ... είπαμε ... οι λαχανόκηποι αλλάζουν συνεχώς !! ![]() εξάλου έχω ακόμα 2 ενυδρεία για ρεκτιφιε ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν ο άνθρωπος έχει μεράκι, ψάχνεται και αγαπάει αυτό που κάνει, τότε να ποια είναι τα αποτελέσματα!
Καταπληκτικό ενυδρείο, ΜΠΡΑΒΟ!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Και είναι μόνο 55 λίτρα...
Και σίγουρα, κάτω από 40 cm το ύψος του...
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο, παρα πολυ καλη δουλεια.
και πιο πολυ μου αρεσει η κατασκευη σου με τις πετρες. Γενικα τρελενομαι με κατι τετοια DIY σε aquascaping. Μπραβο σου και ευχαριστω που ξαναεβαλες τις φωτο για να το δω. ΑΞΙΟΣ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Να σε ρωτήσω κάτι... Οι πέτρες είναι μικρές και τις έχεις χτίσει? Πως τις στηρίζεις? Έχεις δημιουργήσει τίποτα σπηλιές για να κρύβονται οι φοβιτσιάριδες??? |
|
||||
|
||||
![]()
το έχω πει και παραπάνω ...
οι πέτρες είναι κολλημένες με θερμοσιλικόνη και είναι ναι οι μικρές ... οι σπηλιές ήταν μοιραίο να βγουν τόσες πολλές μιας και οι πέτρες δεν είναι και παζλ να ταιριάζουν ακριβώς ... ότι μπορούσα παντός καλύτερο έκανα ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το backround σου τι χρωμα ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα γλαστράκια και πόσο καιρό χρειάστηκε το Lilaeopsis για να γίνει "χαλί"???
|
|