|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
τι ονομα για rottweiler?? γκαλοπ !!!!!!!!!!
τι ονομα θα διαλεγατε για ενα αρσενικο rottweiler ????
|
||||
|
||||
Εκτορας!!!.θα ηταν πολυ ωραιο
|
||||
|
||||
Shadow
|
||||
|
||||
παλιοτερα ειχα αλλο ενα και το ελεγα αττιλα
και ψαχνω να βρω ενα ζορικο ονομα που τα αντιπροσοπευει
|
|||
|
|||
Hommer
Django King Pain |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Fear! Τρομο!!
|
||||
|
||||
σκεφτομουν κατι σε αρχαια προσοπικοτητα
απο μυθολογια απο αρχαιο πολεμιστη κατι ελληνικο !
|
|||
|
|||
Κένταυρος;
|
|
||||
|
||||
Διας,Αρης,Αχιλλεας
|
||||
|
||||
να λενε εμενα χαρη και το σκυλο αρη χαχα
ατλας τιταν καλα το δευτερο σα τσιμεντο ακουγετε χαχαχα
|
||||
|
||||
Ηρακλής,Ναβουχοδονόσορας
|
||||
|
||||
Ζευς
Καίσαρας |
|
||||
|
||||
Ροτ απ' το Rottwailer
Αφού θέλεις αρχαιοελληνικά Φρίξος (σημαίνει τρομακτικός) (νομίζω ότι ακούνε καλύτερα στα μονο-δισύλλαβα ονόματα) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν δειτε το nick μου θα καταλαβετε την αγαπη μου για το συγκεκριμενο σκυλο!
|
||||
|
||||
Τάισον! Για ξενο, αρχαιο ελληνικο σε φύλακα το Κερβερος!ειναι λιγο μεγάάάλο βέβαια!
ΙΚΑΡΟ!αλλα μενεις στην Σάμο! Αδης;με υπονοούμενο για το τι περιμενει οποιον πλησιαζει!
|
||||
|
||||
Εμείς πολυ παλιά είχαμε ενα Rottweiler το οποίο ηταν σαν αρκούδα ,
θυμαμαι ο κτηνίατρος οταν τον είδε μας είπε οτι μαλλον έχει γιγαντισμό και δεν θα ζήσει πολλα χρονια ,δεν θ αντέξει η καρδια του. (17 χρονια έζησε τελικα) Η πλάκα ειναι το όνομα του τον λέγαμε Μπούμπη, Φαντάστηται τον πατέρα μου στο δάσος που τον βγάζαμε να φωνάζει Μπούμπη Μπούμπη ,όλοι περίμεναν να εμφανιστεί κανένα μαλτεζακι Και έσκαγε η αρκούδα Κάπου μπορει να βρω φωτό
|
|||
|
|||
βγαλτον diego η' Μορτη
|
|
||||
|
||||
δυσκολο πραγμα η βαφτηση
|
|||
|
|||
Dexter
|
|
||||
|
||||
Είμαι εκπαιδευτής σκύλων και τα αγαπώ αυτά τα σκυλιά !!! Πρόσεχε τον και θα σε προσέχει !!! μη τον δέσεις με αλυσίδα και μη τον πας για εκπαίδευση σε εκπαιδευτή !! αν θες συμβουλές εδώ είμαι!
αρχοντικά σκυλιά ! OSCAR ! |
|
||||
|
||||
Η αγαπημένη μου ράτσα. Είχα ένα για 10 χρόνια μέχρι που το έχασα απο όγκο. Το δικό μου ήταν θηλυκό και το είχα ονομάσει Ζήνα. Καλό είναι το όνομα του να είναι μικρό. Αν πάρω τελικά άλλο (ψήνομαι είναι η αλήθεια) και είναι αρσενικό θα τον ονομάσω
ΤΖΑΚΟ.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το όνομα ΤΖΑΚΟ που πρότεινε ο Ιγνάτιος νομίζω πως ειναι απ τα καλύτερα Δυο συλλαβές (δεν χρειάζονται παραπάνω) και προφέρεται (άρα κι ακούγεται) εύκολα |
|
||||
|
||||
Χωρίς να χαλάω το θέμα του Χάρη, αυτά τα δύο...πως συμβιβάζονται????
Έχω δει εκπαιδευτές να εκπαιδεύουν με ηλεκτρικά κολάρα .. άλλους με ξύλο και άλλους με ηλεκτρικά δωμάτια .... ο καθένας μπορεί να εκπαιδεύσει τον σκύλο του μόνος του και να τον προσαρμόσει στον τρόπο ζωής του! από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει κάτι παραπάνω όπως η σωματοφυλακή τότε χρειάζεται ιδικός και εκεί το συζητάμε ! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ηταν στα μπαρ μαζι μου εδεινε τιπς στις σερβιτορες κουβαλουσε ξυλα τσιμεντολιθους αξιος εργατης φιλος φυλακας οταν τον εχασα εχασα τη μιση ζωη μου κοντεψα να παθω καταθληψη κι ενα βιντεακι που παιζαμε στο κτημα που τον πηγενα καθε μερα και απο τη χαρα του εφερνε ξυλα και τα αφηνε διπλα στη σομπα το χειμωνα οτι και να πω για αυτο το σκυλο θα ειναι λιγο αλλα ηρθε ο καιρος να παρω αλλον και να τον κανω καλυτερο γιατι εκανα μερικα λαθοι στον πρωτο απο αγνια αν χρειαστω βοηθεια θα σου στειλω παντος σε ευχαριστω
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
ΖΕΥΣ
να σου ζήσει! |
|
||||
|
||||
Θωρ...
|
|
|||
|
|||
Η αγαπημένη μου Ράτσα το πρώτο το πείρα το 2001 και το έχασα το 2007 απο καρκίνο το είχα εκπαιδεύση μόνος μου και ήταν απίστευτος σε κοίταζε στα μάτια όταν του μίλαγες και καταλάβενες ότι καταλάβενε απόλυτα αυτα που του έλεγες!!! Τώρα έχω πάρει ένα άλλο και το έω μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές...
Ένα καλό όνομα νομίζω είναι το ΛΕΣΤΑΤ απο το "Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα" Αιμοδιψής και αθόρυβος.... |
|
||||
|
||||
νομιζω οτι το βρηκα το ονομα
Ιβάν ο Τρομερός...
|
||||
|
||||
Ωραίο το μπούμπης αλλά προτιμώ το Φλούφλης
|