|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε τύχον απορίες που έχουν να κάνουν με τον διαγωνισμό.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο μπράβο μπράβο!
αρχίζουμε τις ετοιμασίες,χρόνο έχουμε,πάμε γερά και δυνατά να περάσουμε όμορφα και να μας μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες και μη αυτή η μοναδική εμπειρία! είμαι σίγουρος ότι μετά το πέρας του διαγωνισμού όλοι μας θα έχουμε γίνει μεμονωμένα ακόμα καλύτεροι,δυναμώνοντας έτσι το υπάρχον δυνατό σύνολο μας! καλή μας επιτυχία!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε δυνατά ο χρόνος......
Έλα να ετοιμάζομαστε να γουστάρουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά για την οργάνωση!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια καλη επιτυχεια ευχομαι σε ολους!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Επιτυχία παιδιά!!!
*θα δούμε και ψάρια απ' τον Αρκτικό Ωκεανό? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε παιδια,πολυ καλη κινηση.
Μακαρι να ειχε βρει τον δρομο του και το δικο μου ενυδρείο και να λαμβανα μερος.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγώ εχθές το βράδυ και σήμερα ήμουν στο οριο Κλεόβουλε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εννοείτε ότι θα εχει βρει τον δρόμο του εως τότε Γιάννη και εξυπακούεται ότι θα λάβει μερος και στον διαγωνισμο μας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη δυναμη και καλη επιτυχια!
|
||||
|
||||
![]()
να μπω? να μην μπω? δίλημμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! Πάμε να τα ετοιμάσουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο διαγωνισμός είναι για όλους.....
Δεν γίνεται για να βγάλουμε τον νικητή αλλά για να γουστάρουμε. Στον προηγούμενο διαγωνισμό από όσο κατάλαβα τα ενυδρεία με εύκολα κοράλλια ήταν πιο πάνω από τα ενυδρεία με sps . Οπότε κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε , καλη επιτυχια σε ολους!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά γούστα και καλή επιτυχία σε όλους!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όποιος θέλει βοήθεια στο ότιδιποτε καλό είναι να το πει στο θέμα του ή εδώ να βοηθήσουμε.
Το σύνολο του διαγωνισμού μετράει!!! |
|
||||
|
||||
![]()
οτι βοηθεια θελετε και μπορω ειμαι μεσα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λεων σε ευχαριστούμε φιλαρακι για την προθυμία σου,οπως και τα υπόλοιπα παιδιά που με πμ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν!
Ειμαστε σε πολύ καλό δρόμο με μεγάλη συνοχή απο όλους και σύμπνοια απόψεων με την συνεχεια να διαφαίνεται συναρπαστική! |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις το είδα/πληροφορήθηκα!!! Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια! Θα έχει μεγαλο ενδιαφέρον! Το μόνο που δεν ξέρω ειναι αν θα προλάβω και γω να δειξώ τιποτα... εκτός και αν βάλετε και κανα βραβείο για αυτούς που δεν μπορουν να μηδενισουν την αμμωνια! χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα;;;;
![]() Μπράβο παιδιά... Σίγουρα θα γουστάρουμε... Μέσα και εγω ![]() ![]() ![]() Τι τον έβαλα τον calcium reactor; και ας είναι και μπαταρισμενος ![]() Έλα να βλέπω συμμετοχές οι θαλασσινοι ![]() Πάμε λέμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με φόλα μπήκες βλέπω.
Τελικά όλα κομπλέ με τον ριακτορα ; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι φίλε 2 μέρες τώρα παίζει καλά.
έχω πάει το kh στο 7 και αύριο πιστεύω θα πιάσει το 8. Από το μεσημέρι είμαι στις 35 φυσαλίδες co2 το λεπτό. Το μονο που λείπει είναι sps τώρα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρά απλά πρόσεχε μην ξεφύγει προς τα πάνω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο στα παιδια! Μακαρι να προλαβω να το εχω στησει μεχρι τον διαγωνισμό! Καλη επιτυχία σε ολους!
Ερωτηση τωρα η διαφορα τιτλου ρεεφ και νανο ρεεφ εξαρτάται απο τα συνολικα λίτρα η μονο του main? Γιατι λογικα στον διαγωνισμό θα εχει κατηγοριες. Ρεεφ, νανο ρεεφ, μεσογειακο, πικο; και φ.ο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ναι υπάρχουν κατηγορίες ανάλογα τα λίτρα.
Όλοι μπορούμε να βάλουμε άσχετος αποτελεσμάτων. Μπαίνουμε για την συμμετοχή! |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο σε όλους ωραία δουλειά πάμε δυνατά!!!!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια στους ιθύνοντες!Και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν με κάθε τρόπο για την συμμετοχή.Εννοείτε οτι σημασία δεν έχει η κατάταξη.Καλή επιτυχία...
Υ.γ Προτείνω το βραβείο "Φρέσκου αλατισμένου" να δωθεί σε μένα γιατί πιο φρέσκος ΔΕΝ υπάρχει!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τόσο φρέσκος;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιό φρέσκος πεθαίνω Σάκη!Θα με στρώσετε όμως που θα πάει!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | kostas82 | Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | 0 | 10-01-17 00:28 |
Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 245 | 16-01-14 02:22 |