|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον εχω εδω και χρωνια ενα ενυδρειο 120 100*30*40 λιτρα αυτα απο τα καρφουρ. Εχει πεσει στα χερια μου εδω και μηνες ενα 200λιτρα 100*40*50 εχω παρει αμμο μαυρη εναν κορμο περιμενω να βουλιαξει (στην πρωετημασια του) εναν κυκλοφωρητη 1000 ....λοιπον εγω καθε 2 εβδομαδες στο τωρινο ενυδρειο μου εβγαζα εναν κουβα νερο εβαζα εναν κουβα...ενω ειχα βαλει στον κουβα αντιχλωριο και μια το μηνα ξεπλενα τα υλικα φυλτρου ...απο αυτα που διαβαζω κατι δεν κανω σωστα...;;;;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλές απορίες μαζεμένες για το στήσιμο το καινούργιου μου ενυδρείου.......... | johnrc | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 10-05-14 15:09 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου | Chief | Αρχάριοι γλυκού νερού | 55 | 30-12-10 23:57 |
Απορίες για στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες | Costa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-09 17:07 |
Γενικές απορίες... | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-08 16:45 |
Γενικές Απορίες! | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 13:49 |