|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια οταν βαζουμε στο dropchecker το kh4 και ριχνουμε τις 4-5 σταγονες test ph πρεπει κατευθειαν το διαλυμα να γινει μπλε;;Γιατι εμενα σημερα που αλλαξα το διαλυμα ηταν διαφανο προς κιτρινο εκανα κατι λαθος;Μηπως ριχνουμε τοσες σταγονες ph test μεχρι να το δουμε να γινεται μπλε εξ αρχης;Εβαλα 5μλ kh4 και 4 σταγονες ph..
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο τεστ έβαλες ; Της API ;
|
||||
|
||||
![]()
Οχι της sera..
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ο χρωματισμος της SERA είναι διαφορετικός ;
|
||||
|
||||
![]()
Δε δουκευει με της sera το χω δοκιμασει.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι διαφορετικά
καμια σχεση με της API ![]() το πρασινο είναι στο PH 7 , μπλε δεν θα δεις ποτε εσυ, στο λαχανί προς το κιτρινο θα παιζεις εσυ δες τις διαφορες ![]() ------------------------- Παιζει αλλά εχει διαφορετικά χρώματα, δες το 6,4 της API που συνήθως έχουμε και το 6,5 της SERA ------------------------- Επίσης κάτι σημαντικό, της SERA έχει διαβάθμιση 0,5 ενω της API στις τιμές που συνήθως θέλουμε έχει διαβάθμιση 0,2
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-12-15 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι εξηγειται γιατι στην αρχη βλεπω λαχανι προς κιτρινο και μπερδευτηκα..Οποτε για να το κανουμε λιανα εφοσον δουλευει τι αποχρωσεις πρεπει να περιμενω με κανονικο co2 ή πολυ co2;Παλι λαχανι προς κιτρινο...
Μηπως να παρω ενα ph test της api και να ξεμπερδευω;Κι εσυ Κωστα της api εχεις;Τακη οντως στους πινακες φαινεται η διαφορα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω της Sera εχω και στην αρχη βλεπω το 7,5-7,6 μετα παιζω με το λαχανο κιτρινο.. στην αρχη κανε και μερικα τεστ
αλλα ανα 2 ωρες να ξερεις αλλαζει ο χρωματισμος. αμα θες να το δεις μπλε βαλε 5 σταγονιτσες για πιο σκουρο(αλλα δεν εχει νοημα) μπορεις να το κανεις ομως.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα που ρωτησα λοιπον γιατι εβγαζα λαθος συμπερασματα..Απλα ειναι πιο ευκολο το μπλε να το δεις πρασινο η κιτρινο(καταλαβαινεις αμεσως που βρισκεσαι) κι αλλο να παιζεις με τις αποχρωσεις του λαχανι
![]() Ευχαριστω για τις απαντησεις ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Drop Checker! | xNOVx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 26-05-15 16:27 |
Drop Checker. | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-03-13 15:56 |
drop checker | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 01-06-11 23:14 |
Drop Checker | tsilojohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-10 17:29 |