|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο περιπου ενα χρονο δαμονης σε 25λιτρο οι red cherry μου αρχισαν να μη περναν κ τοσο καλα λογο συνοστισμου και μου εδειχναν καθαρα πως χρειαζοντε ενα μεγαλυτερο σπιτακι.....ετσι κι εγινε...
Πληροφορίες Διαστάσεις:60χ30χ30 Όγκος:54 λιτρα Κατηγορία:Φυτεμενο γαριδαδικο Φυτά:hygrophyla polysperma,loydvigia repens,bacoba moniery,leycokefala,limnophyla,java moss Ψάρια / ¶λλα είδη:αποιρες red cherry,2 zebra snail Διακοσμητικά υλικά:15 κιλα ψιλοκοκκο χαλαζιακο χαλικι,ξυλα,καρυδα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:15w sera daylight Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:1 ehaim εσωτερικο 240l/h, 1 hailea εσωτερικο 200l/h Θερμοστάτης:50w jager Λίπανση:seachem flourish γενικο,potassium Παροχή CO2:μισο κιλη μπουκαλιτσα Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:15 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:τρεχει περιπου 2 μηνες....απολαυστε το Φωτογραφία:οι φωτο ξεκινουν απο την πρωτη βδομαδα μετα το στυσιμο εως κ σημερα οπου εχει γινει μια ζωγραφια ![]() ![]() ![]() __________________
|
||||
|
||||
![]() ![]() (κι εσύ σε πειρασμούς μας βάζεις-σαν τον ¶λεξ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!...εγω βεβαια θα εβαζα και κανενα ψαρακι μεσα..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο αλλα αυτη η αλγη στην moss πως φευγει???κ μενα ειχε γεμισει παντου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά πολύ όμορφο και με πολύ υγιη φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια.
Καλή συνέχεια.
|
|||
|
|||
![]()
Και το φυτεμένο έχει τη χάρη του. Πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω μια μικρη ομαδα απο 6-7 ψαρακια,τι μου προτυνεται???Εννοειται πως δε θελω να πολυενοχλουν τις γαριδουλες μου......για πειτε...
|
||||
|
||||
![]()
Εντλερς.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως στο νερό ταιριάζουν τα Galaxy Rasbora (CPD). Είναι και πιο μικρά, πολύ όμορφα, δεν γεννοβολάνε, αλλά είναι πιο ευαίσθητα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο.......!!!!! μπραβο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτο ειναι γαριδαδικο!!!!!!!! | kotsos83 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 34 | 12-07-10 20:46 |
Τι ειναι αυτο???? | beat89 | Σαλιγκάρια | 5 | 13-05-09 14:53 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο? | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 14:37 |