Αυτο ειναι γαριδαδικο!!!!!!(vol.2)
16 Συνημμένο(α)
Μετα απο περιπου ενα χρονο δαμονης σε 25λιτρο οι red cherry μου αρχισαν να μη περναν κ τοσο καλα λογο συνοστισμου και μου εδειχναν καθαρα πως χρειαζοντε ενα μεγαλυτερο σπιτακι.....ετσι κι εγινε...
Πληροφορίες Διαστάσεις:60χ30χ30 Όγκος:54 λιτρα Κατηγορία:Φυτεμενο γαριδαδικο Φυτά:hygrophyla polysperma,loydvigia repens,bacoba moniery,leycokefala,limnophyla,java moss Ψάρια / Άλλα είδη:αποιρες red cherry,2 zebra snail Διακοσμητικά υλικά:15 κιλα ψιλοκοκκο χαλαζιακο χαλικι,ξυλα,καρυδα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:15w sera daylight Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:1 ehaim εσωτερικο 240l/h, 1 hailea εσωτερικο 200l/h Θερμοστάτης:50w jager Λίπανση:seachem flourish γενικο,potassium Παροχή CO2:μισο κιλη μπουκαλιτσα Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:15 λιτρα την εβδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες:τρεχει περιπου 2 μηνες....απολαυστε το Φωτογραφία:οι φωτο ξεκινουν απο την πρωτη βδομαδα μετα το στυσιμο εως κ σημερα οπου εχει γινει μια ζωγραφια:D:D:D __________________ |
:smt041Μπράβο, πραγματικά ζωγραφιά!!
(κι εσύ σε πειρασμούς μας βάζεις-σαν τον Άλεξ:D) |
πολυ ωραιο μπραβο..:smt041:smt041:smt041
|
πολυ ωραιο!...εγω βεβαια θα εβαζα και κανενα ψαρακι μεσα..:rolleyes:
|
πολυ ωραιο αλλα αυτη η αλγη στην moss πως φευγει???κ μενα ειχε γεμισει παντου!!
|
πραγματικά πολύ όμορφο και με πολύ υγιη φυτά.
|
Συγχαρητήρια.
Καλή συνέχεια. |
Και το φυτεμένο έχει τη χάρη του. Πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
Πολύ όμορφο!
Ένα μπράβο κι από μένα....:smt041 |
Εξαίσιο Μπάβο Συγχαρητήρια.:p
|
ζουγκλα πραγματικη! ;)
|
Σας ευχαριστω ολους,να σται καλα.Πανο γι'αυτο το ενυδρειο προοριζεται το φωτιστικο σου οταν μια μεγαλη μερα βρεθουμε και το παρω...
|
Πολύ καλό συγχαρητήρια!
|
Λετε να το κλαδεψω????
4 Συνημμένο(α)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
kostaskich
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
:smt018:smt018:smt018:smt018:smt018
(Πολυ ομορφο) |
ζουγκλα πραγματικη !
|
Λεω βουρρρρρρρ για τον διαγωνισμο μπραβο χιλια μπραβο
|
Μπράβο Κώστα!
Ένας πραγματικός παράδεισος για τα γαριδάκια σου! |
Πραγματικά καταπληκτικό!!
|
Πανέμορφη ζουγκλίτσα.Μπράβο! :smt041
|
πολυ καλο!! μπραβο!!!!!!
|
λεω να το κλαδεψεις και την κυριακη που θα γυρναω απο θεσ/νικη να μου δωσεις λιγη moss:D:D:Dπολυ ωραιο εγινε παντος!!!
|
Συγχαρητήρια!!!! :smt041
|
Παράθεση:
|
Σας ευχαριστω ολους!!!Γιαννη αν πραγματι θελεις μοςς εχω...
|
Μπράβο!!!
|
τι ψαρακια?
Σκεφτομαι να βαλω μια μικρη ομαδα απο 6-7 ψαρακια,τι μου προτυνεται???Εννοειται πως δε θελω να πολυενοχλουν τις γαριδουλες μου......για πειτε...
|
Παράθεση:
|
Νομίζω πως στο νερό ταιριάζουν τα Galaxy Rasbora (CPD). Είναι και πιο μικρά, πολύ όμορφα, δεν γεννοβολάνε, αλλά είναι πιο ευαίσθητα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board