|
||||
|
||||
![]()
Μετά από μια πολύ σύντομη παραμονή στο γλυκό νερό αποφάσισα να πέσω στα βαθιά και να ξεκινήσω το πρώτο μου θαλασσινό. Για αρχή Fish Only και ίσως αργότερα light reef. Έχει πέσει πολύ DIY και οπτικά ίσως δεν εντυπωσιάζει, αλλά θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Η παρουσίαση γίνεται κυρίως για παρατηρήσεις/υποδείξεις.
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου | Racikos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 14-05-13 18:43 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |