|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζομε βοιθεια οπως λεει και ο τιτλος ανελαβα εθελοντικα να αλλαξω 2 συντριβανια στο χωριο μου και να τα κανω μικρες λιμνουλες το καλο ειναι οτι αυτες οι λιμνουλες δε θα χρειαζοντε φιλτρα και εξωπλυσμο γιατι το νερο ειναι τρεχουμενο μονιμα
λιπον θελω προτασεις φυτων και αν μπορει καποιος να με βοιθεισε με το πως θα το διαμορφοσω το ενα εχει ετοιμο απο πανω ενα Π με τσιμεντο που τρεχει το νερο αρα μαλλον φιαμορφονετε ευκολα σε καταραχχτη επισεισ μου ζητησαν να κανω κατι να φενοντε τα ψαρια μεσα σκεφτικα να το βαψω αλλα με τη αν εχετε καποια προταση θα με βοιθουσατε πολυ αυτο που κανω ειναι μια προσπαθεια εθελοντον που προσπαθουμε να ομορφινουμε τον τοπο μας μια και η πολητια δε δινει μια για αυτον ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοιθεια απο μποσταναδες | harris samos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 05-01-12 01:12 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
η δευτερη λιμνουλα μου! | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 103 | 17-07-11 16:11 |
προβλημα βοιθεια | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 19-08-09 20:17 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |