|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα παιδιά,
Εχω ενα φυτεμέννο ενυδρείο στο οποίο αλλαξα το aquascape (τα ξεριζωσα όλα και έβαλα νέα φυτα υψηλών θα έλεγα απαιτήσεων). Το ενυδρείο έτρεχε με 4 λάμπες 4x24W (2 daylight + 2 gro lux) με διοξείδιο και ph controler. Πλέον πρόσθεσα άλλες δύο λάμπες Τ5 (1 daylight & 1 grolux) οπότε το ενυδρείο τρέχει με 6 λάμπες Τ5 (3 daylight + 3 gro lux) δηλαδή 144 Watt στα 125 lt. Δηλαδή 1,152 watt/ lt. Να μου πείτε γτ? γτ είχα όρεξη για κατασκευές! ![]() Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό κριτήριο ο δείκτης το w/l! Οι λάμπες βρίσκονται πιο πάνω απο το ενυδρείο δηλαδή 55 cm απο τον βυθό του ενυδρείου. Μήπως ο τόσος φωτισμός είναι πάρα πολy έντονος και μου δημιουργήσει προβλήματα? Η φωτοπερίοδος για τις 6 λάμπες είναι 8 ωρο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για φωτισμό; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 03-03-10 13:32 |
Βοήθεια με Φωτισμό | kapsok | Χρυσόψαρα | 1 | 28-01-10 23:48 |
Τι φωτισμό; | sp67 | Φωτισμός | 4 | 19-05-09 08:22 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για Rio 125 φυτεμμένο | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 01-10-08 15:19 |
Επιλογή Ψαριών για 125 lt (φυτεμμένο ενυδρείο) | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 30-11-07 10:57 |