|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας...θα ηθελα μια βοήθεια με ενα αρρωστο γκουράμι που έχω...Πιο συγκεκριμένα έχει πρόβλημα στην ουρά του σαν να μην μπορεί να κολυμπήσει καλά με αποτέλεσμα να καθεται σε μια γωνια κάτω...
Το εβγαλα μολις το είδα και το έχω βάλει σε ενυδρειο καραντίνα που έχω και του χορήγησα αμέσως αντιβιωση να μπορέσω να κάνω κάτι μπας και το σώσω... Σημερα ειναι η τρίτη μέρα και η κατάσταση είναι ίδια...Επίσης να πω ότι μολις παω κοντά του αυτό κολυμπάει κανονικά και γρηγορα και μετά ξανακάθεται κάτω... Μηπως έχετε να μου προτείνετε καποια λύση μπας και σώσουμε το καημενο το ψαράκι;;; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ick σε γκουράμι και πλάτυ | apostolis2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 09-07-13 09:50 |
Γκουράμι με Ραμιρέζι | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 16-02-13 14:13 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |