|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελευταια βλεπω το Hygrophila polysperma ολο και φαγωμενο...ωσπου δεν εχει μεινει ουτε φυλλο...τα σκαλαρια που εχω μεσα τα εκτιμουν φαινεται...Συμβαινει και σε εσας το ιδιο?
![]() το ενυδρειο ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72190 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου το σκαλάρι δεν ακουμπάει κανένα φυτο και πιστεψέ με πλέον είνα γεμάτο από δαυτα!Τι τα ταίζεις??αν τους λείπει σπιρουλίνα ίσως και να δοκιμάζουν λίγο χορταράκι...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νιφαδες και κατι πορτοκαλι στικς
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου τα σκαλάρια δαγκώνουν τα σπαθίφυλλα και φτύνουν τα κομμάτια., πολύ συχνά τα βρίσκω στην επιφάνεια.
|
|||
|
|||
![]()
Αν οι νιφάδες περιέχουν σπιρουλίνα ότε δεν ξέρω τι να σ πώ,μάλλον είναι στην φύση τους και απλά το δικό μ είναι ανώμαλο!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν πρεπει να εχουν σπιρουλινα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εντύπωση μου κάνει γτ συνήθως οι νθφάδες έχουν και πράσινα φυλλαράκια...αν δεν περιέχουν όμως κάτι φυτικό οι τροφές που δίνεισ ισως αυτό να ωφείλετε οτι τσιμπολογάνε μεζεδάκια..!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρασινο φυλαρακι δεν σημαινει αυτοματα και σπιρουλινα
|
||||
|
||||
![]()
Σορυ για το ασχετο!Αλλα εχεις μονο 1 σκαλαρι?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το οποίο προσπαθώ να το δώσω σε κάποιον!!Είναι μεγάλη ιστορία πως κατέληξε στα χέρια μου!Αν ενδιαφέρεσαι να στο δώσω...Το πρασινο φυλλαράκι τις περισσότερες φορές είναι κάτι χορταρικό,μπορεί να μην είναι σπιρουλίνα αλλά είναι φυτικό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ευχαριστω δεν θελω σκαλαρια εκτος αν θες να ερθει στα χερια μου για αλλο λογο!!!Τελως παντων κοιτα να το δωσεις καπου που θα χει ενα καλο σπιτι και αρκετα ατομα του ιδιου ειδους!
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω 9 σκαλαρια και δεν εχω παρατηρησει να πειραζουν φυτα...
και εχω και πολυσπερμα και βαλισνερια... |
|
|||
|
|||
![]()
Και εμένα το ίδιο κάνουν. Δεν αφήνουν καμία κορυφή τα άτιμα και μου αρέσει να έχει φυτά το ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα δικά μου σκαλάρια έχω παρατηρήσει ότι κατά καιρούς τους αρέσει να τσιμπολογάνε από κάποιο φυτό. Πιστεύω πως το κάνουν γιατι τα βοηθά στη πέψη της τροφής
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασατε σπιρουλινα καθε 2-3 μερες?
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα δεν τσιμπολογάνε, απλώς, αλλά τα έχουν ρημάξει. Θα δοκιμάσω spiroulina, όπως λέει ο delta66, και θα σας πω.
|
|
||||
|
||||
![]() Σπύρο και σπιρουλίνα που τους ρίχνω…….. ¶λλη χάρη το φρέσκο !!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα Hygrophila Polysperma | stephos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 13-06-13 22:48 |
Hygrophila polysperma | Ektoras | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-01-13 14:52 |
προβλημα με hygrophila polysperma | anestoudis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 25-04-11 03:36 |
Πρόβλημα με Hygrophila polysperma | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 18-01-07 16:17 |
Hygrophila polysperma | Δημητριαδης δημητρης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-02-04 01:27 |