Σκαλαρια και Hygrophila polysperma
τελευταια βλεπω το Hygrophila polysperma ολο και φαγωμενο...ωσπου δεν εχει μεινει ουτε φυλλο...τα σκαλαρια που εχω μεσα τα εκτιμουν φαινεται...Συμβαινει και σε εσας το ιδιο?:confused:
το ενυδρειο ειναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72190 http://img827.imageshack.us/img827/3613/dsc5272b.jpg |
Υπάρχει ανάλογο περιστατικό με vallisneria :smt102. Δες εδώ.
|
Το δικό μου το σκαλάρι δεν ακουμπάει κανένα φυτο και πιστεψέ με πλέον είνα γεμάτο από δαυτα!Τι τα ταίζεις??αν τους λείπει σπιρουλίνα ίσως και να δοκιμάζουν λίγο χορταράκι...:p:p
|
Παράθεση:
|
Τα δικά μου τα σκαλάρια δαγκώνουν τα σπαθίφυλλα και φτύνουν τα κομμάτια., πολύ συχνά τα βρίσκω στην επιφάνεια.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εντύπωση μου κάνει γτ συνήθως οι νθφάδες έχουν και πράσινα φυλλαράκια...αν δεν περιέχουν όμως κάτι φυτικό οι τροφές που δίνεισ ισως αυτό να ωφείλετε οτι τσιμπολογάνε μεζεδάκια..!
|
Το πρασινο φυλαρακι δεν σημαινει αυτοματα και σπιρουλινα
|
Παράθεση:
|
Ναι το οποίο προσπαθώ να το δώσω σε κάποιον!!Είναι μεγάλη ιστορία πως κατέληξε στα χέρια μου!Αν ενδιαφέρεσαι να στο δώσω...Το πρασινο φυλλαράκι τις περισσότερες φορές είναι κάτι χορταρικό,μπορεί να μην είναι σπιρουλίνα αλλά είναι φυτικό!
|
Οχι ευχαριστω δεν θελω σκαλαρια εκτος αν θες να ερθει στα χερια μου για αλλο λογο!!!Τελως παντων κοιτα να το δωσεις καπου που θα χει ενα καλο σπιτι και αρκετα ατομα του ιδιου ειδους!
|
εγω εχω 9 σκαλαρια και δεν εχω παρατηρησει να πειραζουν φυτα...
και εχω και πολυσπερμα και βαλισνερια... |
Και εμένα το ίδιο κάνουν. Δεν αφήνουν καμία κορυφή τα άτιμα και μου αρέσει να έχει φυτά το ενυδρείο.
|
Στα δικά μου σκαλάρια έχω παρατηρήσει ότι κατά καιρούς τους αρέσει να τσιμπολογάνε από κάποιο φυτό. Πιστεύω πως το κάνουν γιατι τα βοηθά στη πέψη της τροφής
|
Δοκιμασατε σπιρουλινα καθε 2-3 μερες?
|
Εμένα δεν τσιμπολογάνε, απλώς, αλλά τα έχουν ρημάξει. Θα δοκιμάσω spiroulina, όπως λέει ο delta66, και θα σας πω.
|
Παράθεση:
Σπύρο και σπιρουλίνα που τους ρίχνω…….. Άλλη χάρη το φρέσκο !!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board