|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενα εδω και χρονια να δω καποια γαριδα απο την αποικια μου να "γυριζει στην αγρια μορφη" της, αλλα τιποτα.
The Myth Of The "Reverting" Red Cherry Shrimp by Mustafa Ucozler (μεταφραση στα Ελληνικα πιο κατω, στο ποστ 7, απο τον Μιχαλη) Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τα λέει και άσχημα ο τύπος.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ακριβως λεει μια βοηθεια για εμας που δεν ξερουμε αγγλικα και μια φωτογραφια αμα υπαρχει να δουμε την μορφη της ...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άρα τελικά μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για την καθαρότητα της αποικίας του? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω με τον Σπύρο, καθώς έχω δει από κοντά τις γαρίδες του και είναι πράγματι ο ορισμός του high sakura/fire red grade! Μάλιστα μου το είχε τονήσει ο ίδιος ότι έχει πολλά χρόνια την αποικία του χωρίς να έχει φρεσκάρει τα αίματα, άρα η εμπειρία του γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερη και πλήρως αξιόπιστη!
Για να πω την άποψή μου κι εγώ γύρω από αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα (και συγχρόνως κάνοντας τον συνήγορο του ακατανόμαστου)... ![]() Μήπως "επίτηδες" έχει διαρεύσει αυτή η νοοτροπία για να ενισχυθεί η αγορά των RCS από το δίκτυο καταστημάτων (και συγχρόνως να υφίστανται και οι ανταλλαγές/πωλήσεις μέσω αγγελιών) ?? Μήπως γι ακόμα μια φορά είναι ένα "εφεύρημα" κάποιων "κόκκινων" πετσοπάδων (για να αντικρούσουν έτσι το μειονέκτημα για την τσέπη τους της εύκολης αναπαραγωής τους και διατήρησής τους από χομπίστες για χρόνια) ? |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει,αλλα οχι απαραιτητα.
μπορει αυτο να ξεκινησε απο χομπιστες που δεν ειχανε σωστα ενυδρεια για γαριδες,η/και με κακη διατροφη. δεν μπορουμε να ξερουμε. αποσο ξερω,το χρωμα τους δεν ειναι μονο θεμα "γεννετικο". |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως η δική μου άποψη περί του θέματος ταυτίζεται και με το γεγονός περί υβριδισμού από άλλα είδη γαρίδων της ίδιας οικογένειας και όχι "αχρωμίας" (οι πετσοπάδες δεν ξέρουν τις περισσότερες φορές ποιο και τι ακριβώς είδος ψαριού εμπορεύονται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γαρίδες... άγνωστες λέξεις για τους περισσότερους δυστυχώς).. Άρα σχετικά με το θέμα περί επιστροφής των red cherry στην άγριά τους μορφή, μάλλον γίνανε πιο άχρωμες(= υβριδισμένες) και όχι "άγριες" τελικά οι γαρίδες για όλους τους παραπάνω λόγους |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Επιστροφη στην Αφρικη | kostas78 | Malawi | 13 | 26-12-14 13:59 |
Θάνατος red cherry κατά την μεταφορά τους. | χαρης12666 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 08-10-12 22:38 |
Δυσκολία στην αναπνοή τους. | StelMex | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 10-02-10 17:36 |
cherry shrimps στην Θεσσαλονίκη | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-09 23:26 |