|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Red tail shark
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ιδεα αλλα ειχα ενα τετοιο στο ενυδρειο μου παλια, σκυλι!!! τελευταιο πεθανε !!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταίο...στα πόσα και σε τι χρόνους?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα μηπως ηταν σκυλοψαρο?!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 08-01-14 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αρχική ερώτηση απαντήθηκε.....μη σπαμάρετε
![]() Ο Valous τώρα που μπήκε εδώ, θα μάθει για τα λάθη που έκανε όπως όλοι μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση εκανα βρε παιδια και πεσατε ολοι πανω
![]() Η δικη μου ερωτηση δεν ειχε καποιο σκοπο κριτικης, παντως, αλλα αποφυγη λαθος συμπερασματων για τη σωστη διατηρηση του συγκεκριμενου ψαριου. Ολα τα ψαρια τα θεωρω "σκυλια", οπως αναφερει ο φιλο μας Valous, αρκει να διατηρουνται στις σωστες για το καθε ειδος συνθηκες. Τωρα για τα αρχικα λαθη, δεν ξερω κανεναν που να μην εκανε.
|
||||
|
||||
![]()
Μην σπαμάρεις Θοδωρή!
![]() Δεν ρισκάρουμε να πέσουμε πάνω σου ![]() Ας κρατήσουμε το γιορτινό κλίμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (τα σύμβολα μπήκαν τυχαία και ουδεμία σχέση έχουν με το κείμενο!) Εγώ πάλι δεν θεωρώ κανένα ψάρι σκυλί! Αν τα θεωρούσα θα τα είχα σε σπιτάκι στον κήπο...κι όχι σε ενυδρείο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Axaxaxa, δεν θυμαμαι ειχα διαφορη ποικιλια μεσα τροπικου κληματος σε 120λιτρα.. γυρω στην 3-4ετια εζησε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει... ΔΕΝ έχασε και πολλά... καμιά 10αριά ζει κανονικά!!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρι είναι αυτό; | mixalhs89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 25-09-13 17:00 |
Τι ψάρι είναι αυτό; | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-10 23:36 |
τι σόι είδος είναι αυτό??? | domenico | Ζωοτόκα | 9 | 08-05-09 14:19 |
Τι ψάρι είναι αυτό? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-12-08 11:31 |
Τι είδος είναι αυτό? [Tanichthys albonubes] | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-01-05 13:48 |