Τι είδος ψάρι είναι αυτό ??
1 Συνημμένο(α)
:confused:
|
Red tail shark
|
|
Δεν εχω ιδεα αλλα ειχα ενα τετοιο στο ενυδρειο μου παλια, σκυλι!!! τελευταιο πεθανε !!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
χαχαχαχα μηπως ηταν σκυλοψαρο?!
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Η αρχική ερώτηση απαντήθηκε.....μη σπαμάρετε :-P
Ο Valous τώρα που μπήκε εδώ, θα μάθει για τα λάθη που έκανε όπως όλοι μας :cool: |
Μια ερωτηση εκανα βρε παιδια και πεσατε ολοι πανω :D
Η δικη μου ερωτηση δεν ειχε καποιο σκοπο κριτικης, παντως, αλλα αποφυγη λαθος συμπερασματων για τη σωστη διατηρηση του συγκεκριμενου ψαριου. Ολα τα ψαρια τα θεωρω "σκυλια", οπως αναφερει ο φιλο μας Valous, αρκει να διατηρουνται στις σωστες για το καθε ειδος συνθηκες. Τωρα για τα αρχικα λαθη, δεν ξερω κανεναν που να μην εκανε. |
Παράθεση:
Δεν ρισκάρουμε να πέσουμε πάνω σου :smt013 Ας κρατήσουμε το γιορτινό κλίμα...:smt077...οποιος διαβάζει, καταλαβαίνει :smt101....κι οποιος δεν :smt045 θέλει να καταλάβει ...κάνει κακό :-x πρώτα στα ζωντανά :smt112...και μετά στον εαυτό του (:?:) (τα σύμβολα μπήκαν τυχαία και ουδεμία σχέση έχουν με το κείμενο!) Εγώ πάλι δεν θεωρώ κανένα ψάρι σκυλί! Αν τα θεωρούσα θα τα είχα σε σπιτάκι στον κήπο...κι όχι σε ενυδρείο ;) |
Παράθεση:
|
Axaxaxa, δεν θυμαμαι ειχα διαφορη ποικιλια μεσα τροπικου κληματος σε 120λιτρα.. γυρω στην 3-4ετια εζησε :D
|
Εντάξει... ΔΕΝ έχασε και πολλά... καμιά 10αριά ζει κανονικά!!!!! :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board