|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα είμαι καινούργιος στην παρέα. Θα ήθελα να μου πείτε από την εμπειρία σας αν αυτή η γαρίδα έχει αυγά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας βάζω μερικές φωτογραφίες από το 30 λίτρο ενυδρείο μου για να μου πείτε μια πρώτη γνώμη προτού κάνω την παρουσίαση μου. Μήπως καταφέρω να το διορθώσω με τις συμβουλές σας .
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια ολοκληρωμενη παρουσιαση αν θελεις, για να εχουμε ολοι καλυτερη αποψη. Με μια πρωτη ματια, πολυ ωραιο το γαριδαδικο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειάκι μια χαρά φαίνεται, αν βλέπω κάλά εχεις σκουληκάκια?
-Μείωσε το τάισμα. Η γαρίδα είναι σελωμένη, θα σου κατεβάσει αυγά. -βγαλε τις μπάλες αλγης όσο ειναι νωρίς(μπορεί να ειναι και αργά), αργότερα μπορεί να σου γεμίσει το ενυδρείο, με cladophora. Ποσο καιρο τρέχει το ενυδρειακι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μήνα το είχα χωρίς γαριδες, εδώ και 10 μέρες έχω βάλει 5 γαριδες, τα σκουλήκια που λες πως βγήκαν. ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η cladophora είναι είδος άλγης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από όσα έχω διαβάσει νομίζω πως είναι το χειρότερο είδος άλγης
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πως βγενει? Και πως την εξαφανιζεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω μην σου πω λάθος. Θα μας πει κάποιος έμπειρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις τέτοιο είδος άλγης...οπότε μην αγχώνεσαι προωρα!
Περί άλγεων μπορείς να διαβάσεις εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 Marimo balls εχω σε κάθε ενυδρείο που στήνω, εδώ και 2.5 περίπου χρόνια Αλγη (εκτός από ελάχιστη καφε) δεν είδα ποτε σε έξαρση Χωρίς να σημαίνει πως τα άρθρα που αναφέρουν ότι τα marimo balls μπορούν να είναι οι "δουρειοι ίπποι" των άλγεων, είναι εσφαλμένα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι προσωπικη σου επιλογή, οπως πχ εκανα κι εγώ Ο nicpapa, πολύ καλά έκανε και το επισήμανε Αν θες συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398 για να ξέρουμε για τι μιλάμε ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέω να βγάλω την ρίζα από μέσα να απλώσω πάνω την μοσσ και να την δέσω με πετονιά ψαρέματος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωσκελετος γαρίδας | magman | Γαρίδες | 3 | 12-12-10 21:26 |
Αναγνώριση γαρίδας | Ρέα | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-02-08 14:20 |
Είδη γαρίδας! | candus | Γαρίδες | 3 | 16-11-07 12:25 |