|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι βασιλιαδες μου ειχαν μικρο σπιτι οποτε αποφασισα να τους δωσω αυτο που θελουν!Θα κανω μια παρουσιαση βημα-βημα πως εγινε και τι μου κοστισε το νεο τους σπιτι!
Διαστάσεις:190*77*70 Όγκος:1024 λιτρα Κατηγορία:Βιοτοπος Αμαζονιου Φυτά:Σε λιγες μερες λιγες ανουμπιες,βαλισνεριες και καποιο επιφανιας δεν εχω καταληξει ακομη Ψάρια / ¶λλα είδη:10 δισκοι και σιγα σιγα ψαρια απο τον βιοτοπο τους Διακοσμητικά υλικά:Ριζες και λιγες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Ο τοιχος Φωτισμός:3 φωτιστηκα οροφης με λαμπες οικονομιας Διάρκεια φωτισμού: Φιλτράρισμα:2 φιλτρα τυπου ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ 25*45*74 83 λιτρα εκαστο Θερμοστάτης:επιδαπεδια θερμανση με το καλοριφερ(θα γινει και αυτο παρουσιαση) ΤΙΜΕΣ ΒΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ κυλοδοκος 5*5*0,4 150 ευρω ΝΤΥΣΙΜΟ ΒΑΣΗΣ βεγγε μελαμινη με ραφια μεσα και πορτες 150 ευρω ΤΖΑΜΙΑ 12χιλιοστων ρονταρισμενα 220 ευρω ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ 70 ευρω ΑΝΤΛΙΕΣ απο e-bay 36 ευρω ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ Σφουγγαρια 12 ευρω,50 λιτρα ελαφροπετρα 5 ευρω (και αλλα που υπηρχαν) Φωτισμος 3 φωτιστηκα 60 ευρω Θερμανση 15 μετρα σαρπατηνα αλλουμινιου-βανες-ηλεκτοβανες-αισθητηρας 80 ευρω ΣΥΝΟΛΟ 783 ευρω ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ σιγα σιγα η φωτο απο την αρχη μεχρι το πρωτο νερο!!!!!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |
αλλαγη σε δισκαδικο | 6981giwrgos | Δίσκοι | 28 | 24-01-11 22:24 |
Ερωτησεις για δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 7 | 04-12-10 20:06 |
Aquascapes από Ασία | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 08-09-06 10:40 |