|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Περίπτωση συγκατοίκησης χελώνων με ψαράκια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα και πάλι παιδιά,
Όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα διαθέτω ένα ενυδρείο για ψάρια αλλά μέσα έχω χελωνίτσες με όλα τα κομφόρτ (θερμάστρα, θερμόμετρο, φωτισμό και εξωτερικό φίλτρο). Τις έχω μόλις μια βδομάδα και λόγω του ότι οι χελώνες δεν θέλουν στρωμένο ενυδρείο δεν υπάρχει πρόβλημα. Το στρώνω όμως με προσθήκη βακτηρίων και αντιμετώπιση χλωρίου και λοιπά, ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι πιθανό να τοποθετήσω μέσα μικρά ψαράκια και να δημιουργήσω ένα μικρό οικοσύστημα. Υπάρχει πιθανότητα να ρημάξουν τα ψαράκια οι χελώνες? (Είναι και αυτές μικρές όμως 3-5 εκ μήκος καβουκιού) Αν υπάρξει ενδεχόμενο συγκατοίκησης τι είδους ψάρια πιστεύεται ότι θα μπορούσα να βάλω μέσα? Ευχαριστώ εκ των προταίρων. ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Αυτά είναι κάποια παραδείγματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη venetsianos3 : 21-03-13 στις 20:53. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 6037
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέμα συγκατοίκησης | NikosLrs13 | Bettas | 17 | 25-11-11 22:32 |
Υπάρχει τέτοια περίπτωση???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 10-01-10 08:01 |
Υπάρχει περίπτωση να .... γίνει? | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-01-10 03:33 |
Συμπεριφορά χελώνων και φύλο | peplos | ¶λλα ζώα | 4 | 06-10-06 04:19 |
Τί γίνεται σε περίπτωση σεισμού ; | scubapol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 13-02-04 19:18 |