|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν μπαίνω στο υπόμνημα: Κεντρική Αμερική-ένα σύντομο οδοιπορικό
το υπόμνημα βρίσκετε στο θέμα: Κεντρική Αμερική Γενικά περί κεντρικής Αμερικής Ο υπολογιστής μου διακόπτει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα γιατί το αντιβάιρους που έχει μου λέει ότι υπάρχει επικίνδυνο λογισμικό... βγαίνω και ξανα μπένω στο gab μπένω πάλι στο συγκεκριμένο υπόμνημα και πάλι το αντιβάιρους με διακόπτη δεν με αφήνει πρόσβαση και μου ξανά λέει οτι βρέθηκε επικίνδυνο λογισμικό υπάρχει επικίνδυνο λογισμικό στην σελίδα του gab? και συγκεκριμένα στο υπόμνημα που αναφέρω? έχει παρουσιαστεί και σε κάποιον άλλο? πρέπει να προσέξω κάτι? φταίει κάτι στον υπολογιστή μου? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με Α/Ο | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 19-09-12 14:01 |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |